Fast i kungsör

Heej ja då siter jag med en i´mini laptop iknät o de kan jag säjade är inte lätt att skriva. Ja nu är man framme i kungsör. O de är riktigt myssigt. Men problemet är att jag kommer få tråkigt. För jag är den enda mogna personen här (ska jag säja) nej men jag är endå ensam tånåring. O min lillebrorblir retad då o då. Men dom borde sluta nu.Men nu ska jag gå o äta lite chips.
(tyvär har jag ingen bild så...  de får tyvär bli så)

HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRES


Varför? Jo för jag har inga bra rubliker just nu


Gamal bild

Ja här siter jag o chattar med Malin o försöker fatta hur dena bloglovin funkar. O nu börjar jag fatta lite. Siter o ser på någon film som e sjukt tråkig. O den är på franska. Så de är lite udda.
Imorgon åker jag till Anna o några anndra så de blir inte mycket bloggande kan jag lova, de kanske inte ens blir något bloggande imorgon. Men de får vi se. O jag kommer sova där. Så jag kommer hem på fredag. Men jag ska försöka att blogg.

hööööööööööööööres

Dagens



 Jaka: H&M
   Blåt: gina
 gråt: H&M
   Lackleggings: gina

+ benvärmare

Från kista o nytt

Heej jag kom just hem från kista där jag köpte två saker.



JC 149 kr

 

H&M 49,50 kr

 

De var mitt köp idag. Nu har jag lovat mig själv att jag inte ska shoppa något mer på ett tag. Jag ska inte shoppa på hella januari. :O kommer alldrig att klara. Men de börjar inte fören 1 januari.

 

Heej på er o kram kram


Kista igen o kista



Ja då ska man till Kista IGEN!!! Ja tror de är typ 3 gången på mindre än 1 vecka. Så vi ses senare.


Vad ska man skriva

Heej sorry för att jag inte bloggade mer än 1 inlägg igår men de får man leva med ibland. Jag har just vaknat, o jag var upp o såg på eb skit bra film igår så vid halv 2 sover jag. Nu siter jag chattar med linnea. ska snrt äta frukost


Allt på samma tid

Oj jag bloggar inte fören nu. Jag har sovit. O för att bevisa att jag lever så blir de ett inlägg.
Idag ska jag snabbt till jakan med mamma o oskar oskar ska köpa några leksaker o jag ska lete efter en tröja som jag vill ha.  senare idag blir de nog bara slapp :)

Jag läger in dagens här med:

Förlåt för konstig bild


tröja: H&M

byxor: födelsedag.

O en tröja till så klart.


Nytt



H&M 399 kr men de var de så värt!!!!!!


Kista

 Heej ja jag kom nyss hem från kista där jag köpte en skit snygg jaka som ni får se snart. Har inge mer att skiva så...


Höööööööööööööööres snart


Bortspolad

Jaa här siter jag o Oskar o ser på bortspolad. Den har just börjat. Är skuit hungerig. Vi väntar på att mamma ska komma hem efter att ha vart o handla middag. De blir hemagjord hamburgare o pomes. Men nu börjar filmen.

Heej o kram


lunch

Heej ja här siter jag o chattar med linnea o har just fixat en ny header åt henne. Hon blev skir nöjd med den

men nu ska jga äta heej då

Ska till en underbar plats



Heej ja idag ska jag försöka få med mamma till Kista eller någon stans. Jag vill gå på rean som e nu. Har några saker som jag vill köpa :) Har ju pengar till de.

 

Höööööööööööööööööööööööööööööres


Frukost med mig

Heej jag har nästan just vaknat. O nu blir de frukost

Läsk o musik är de jag lever för


Vad ska jag göra har nada att göra bara siter o har skit tråkigt :O De enda jag gör är att lyssna på mussik o drika läsk. O deta är min anndra snart blir de väll en tredje :O Hjällp mig :o


Vad tycker ni??

Tycker ni att jag skulole passa med dena hårfärg?? igen?


Strumpor som lever

Heej ja här siter jag. Har änterligen fåt trådlöst internet till min dator :D Efter ett helv år så har jag änterligen fåt de :)
Just nu siter jag o lyssnar på musik o värmer mina föter med dom gulligate strumporna. Ska gå o ta en mandarin nu. Ses senare.

Kram o puss/A


Nytt till datan o kameran



En kammera väska o en datamus.


Jag har ingen fantasi


Bild tagen av mig med min nya o egna kammera

Tjenare bloggläsere.

Ja här siter jag i sängen o ser på Harry Potter o hemligheternas kamare (stavas) den är ganska bra. Men just nu är de reklam. Idag ska jag ta o göra något (tror jag) annat än att bara sita ner o slappa. Men just nu ska jag göra de, mamma o Andreas ska åka i väg o handla lite. O då ska hon köpa en kammera väska till mig.

Hööööööööööres från mig 


Dagen outfit



Tröja: julklapp
Byxor: julklapp

De var ett tag sedan jag la upp dagens outfit men nu är de en här :)

Biler från dagen

Någon bild från pulkaåkningen o dagen (stavas)



Ledsen för suddig bild




Lite Wii spel




Slut på bilder för dagen. (Typ) Nu ska jag ta o spela något spel.

 

Hööööööööööööööööööööres


Julklapp som jag lovade





O en egen snygg kamera :D

Värme allt ska vara värme

Heej ja jag kom just hem från ett land med snö. O de enda jga kan säja är att DE VAR SKIT KALT!!! Just nu siter jag  o värmer mina tår under täket. Snrt så blir de varm choklad o toast. De kommer bli gott. Gud vad de var kul att åka. Men jobbit :) Nu ska jag värma mig mer.

Kram kram

Utt i snön



Jaa idag ska ni få se vad jag fick i julklapp :)
Men inte nu på en gång. För nu ska jag kläpå mig sen så blir de pulka (stavas) åkning med familjen :P De var ett tag sen men nu blir de. Ni får höra hur de går senare.

Men nu ska jag gå. Heej heej

Kram från mig till dig


heej heej då

Heej på er sorry att jag inte bloggade igåt :( De blir lite dåligt bloggande nu på lovet men de kommer att bli bätre har vart vaken ett tag men ska snart göra freukost så heej då

Allt i samma rum

Sitter hemma hoss Ellinor o firar jul. Har får skit bra gerjor som ni kommer få se efter imorgon. jO FÖR IMORGON FIRAR JAG JUL IGEN o då kommer allt på samma gång :D
Bra va??

Neej nu ska jag ta o äta lite got i gott :P

Kram från ,mig o en god jul

God jul

Heej förlåt för att jag inte har bloggat ett enda inlägg idag. Men mitt internett har vart paj. Ja idag är de jul. Ha får några saker med dom får ni se en annan gång.

Sk gå nu heej då

1 nr från det

Just nu siter jag o är arg sat o spela bingo uppesitakväll min lillebror van 100 kr o jag var 1 nr från att vina 50000 kr o en volvo, o på massa  anndra sker Har inget mer att skriva så vi ses kanske imorgon. Ni vet ju att de är julafton imorgon :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kram

Stora M till jul



Ja jag sa ju att jag skulle komma tillbaka idag :D

Där lurade jag er. ´Hahaha nej de var ett dåligt skämt. Just nu väntar jag på att mamma ska komma med maten. De blir väldigt julig mat idag. Hahaha nej de blir stora M. Idag har jag köpt klart alla mina julklappar. O har slaggit in alla utom 2. Jag fattar inte hur jag ska göra. Nu siter jag o ser på navy cis. Finns inget annat på tv. Neej nu så har jag inget mer att berätta utom att tråka ute er om alla små saker som har hänt idag.

Hader såder brader


Neej pallar inte mer idag




Jag är inte på blogg humör tyvär. Men deta blir mitt sista inlägg idag. :( Sorry, men pallar inte blogga mer idag kommer imorgon. Lovar er men då måste ni LOVA att vara här :D

Ni är alla mina kära läsare.

Kram på er


Vad har hänt

Heej ledsen att jag inte har bloggat någor idag. Men har vart hoss julia. O jag skulle vara hoss henne vid halv 11 o vaknade 10 så de blev lite bråtom o så har jag vart där tills nu :D

Hadde skiti kul. Där spelade vi Wii, lekte kurragöma :D o lekte inte nudda mark :D Hahaha ja dde var skit kul.
Där fick jag ett par snygga örhängen men jagf har inte fotat dom för jag kom just hem.


Nej nu ska jag äta mat så hej då

Tiden



Ahhhhhhhhhhhnhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag e skit chokad!!!!! För första gången har jag sovit fram till 20 i 1 har jag alldrig gjort. Jag käner mig som en sådan tjej som bara slappar hela dagarna. Idag hade jag tänkt att åka till jakan o köpa de sista precenterna ill familjen. Men pallar inte de. Så de får bli att jag stanar hemma o städar mitt rum. De måste ju vara fint till jul.


Real Wild Child lyssnar jag på nu. Den är ganska bra men de finns bätre låtar. Men nu ska jag ta o borsta tänderna. O kanske börja städa annars blir de senare. 

Jajaja

God natt nu blir de sova :)


Coyote Ugly

Heej om ungefär en timme går COYoTE UGLY



Den är skit bra!!!!!


Så de är inte som man vill

Siter hemma hos Elinor o fryser. Ja de var inge kul på julmarknaden. De var en stor snöstorm o jag fryser o har ingen känsel i tårna. Siter o väntar på att mamma o Andreas ska fika klart här så vi kan åka hem.
När jag kommer hem ska jag  börja en långsam städning i mitt rum så jag blir klar till senste dagen på tisdag :O KJag orkar inte så mycket just nu. O jag måsste köpa julklappar. Har bara 3 st. O de ska vara typ mer än 10.

Gamla stan

Hej då nu åker jag på julmarknad i gamla stan

Så som du tror

Heej ja jag har nästan presis vaknat. :O De är inte ofta de händer. Jag har redan hunit äta frukost. Senare idag eller idag... ja jag vet inte vad jag ska göra men jag kommer nog på något :) Har inge mer intressant att skriva till er nu.

Kramis o hejis

JULGODIS

Jaa nu har jag o mamma gjort något got julgodis men som jag inte vet vad de heter :O De är lite pinsamt :O Men de får ni se sen vad de e. Nu ser jag på en film som går på tv 4+.

HEJ DÅ

Gårdagens outfit

Svart från ellinor

Vit som kjol från H & M

Stenfärgade thigts från gina


Farmville



Jag re ju värsta farmville beroende :O Siter med den o ser än på Grinchen.


The Grinchen at the 5

Ja nu siter jag o ser på Grinchen o fickart en film på datan. Den är ca 3 min lång än. Men ja idag eller hitils har jag inte gjort någon sp än men men så är de väll idag. Se senare :)


Kram

Some thing down...

Heej ja då kom man hem från JG-övernattningen!!!! Det var skit kul o vi hade jätte roligt!!! Hoppas att ni som var där hade det lika roligt som jag. Men det blev lite sent med sovande. Typ vid 2. OJOJOJ!!! Men ibland borde man få vara uppe såååååååååååå sent!! :) Vi körde massa roliga tävlings lekar o då var man i lag. Först hette vi något konstigt men sen så blev det att vi hette MAN ÖVER BORD-TOMTEN LJUGER ha ha ja de var min ide :) Jag tar åt mig äran.

Jag har inget mer att skriva så...

Kram höööööööööööööööööööres på er

Ett första gången

 

Heej ja idag var vi i skolan vid halv 9 o sluta kvart i ett!!!! :O WOW de är ju skit tidigt. O de är fösta gången jag slutar så tidigt!! Men innan vi gick så var vi tvungna att städa jag o några anndra stod i en NO sal o skulle göra rent där vasken är o de vär vidrit.

Men nu är jag här o jo jag har set på film så de är därför jag inte har bloggat man måste ju få slappa när man sluta så tidigt. Nu så siter jag o lyssnar på mussik på datan. Jag har inget mer att skriva nu så.

Kram kram höööööööööööööööööööres

sova sova sova sova

Heej då nu går jag o sover

Volleyboll o 4

Heej ja är ledsen att jag inte har bloggat på två dagar, men så är de tyvär ibland. Men jag kan beräta hur de gick på vollrybollen jo de är lite roligt min klass var i 2 lag o vi båda spelade om 3 plats men mitt lag kom 4 o klass 7 E va i 2 lag mee o dom spelade om 1 platsen. Så de gick så. Men jag är endå glad över de. Igår kom Andreas hem från barcelona mee o då fick vi TWIX o m&m's o jag fick två armband o en mössa. Som ni får se sen :) Men nu ska jag plata håret. Hela på länge. Så heej då


Vad ska jag göra

Heej nu har jag badat o gjort pepparkakshus o de blev jätte fint tycker jag. Ni får se den sen men nu orkar jag inte. Skade foten när jag bada så jag e lite orolig om jag inte kommer kuna spela volleyboll-mach. Då blir inte de kul.

snö

Förlåt men jag har inte velat bloggat idag o har inte kunat har vart med kajsa o julia vi har åkt skärtlapp (stavas) o de var välddigt kul. Men fryser som ***  Men om man vill ha kul så får man lida. Men nu ska jag äta middag de blir taco heej

Massa som ni ser

Heej på er ja som ni vet så var frida o linnea här o vi var vakna till halv 4 !!!!
Ja o jag e lite tröt men men. Ja snart ska jag äta o då blir de gröt. O lite annat som e gott. Men just nu har jag inget intersant att sktiva så.


Heej då o massa karmar

halv 4 till 9

Ja jag pallar inte skriva något var uppe till halv 4 idag o gick upp vid 9 för frida skulle iväg :O Är skit trött!!!! Idag vid tre (då jag har hunnit att sova) dår är de träning i 3 timmar :'( kommer dö!!!!!!!!!! Men men man måste ju lida... Men nu ska vi gå o se på tv.

Harrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrre bra

Slöis

Nu sitter vi vänter p´slöisen FRIDA!!

Vi har väldigt tråkigt!!

ett litet

Nu blir de ett llitet inlägg där jag skrivet att jag  e hemma o ska äta middag snart så

höres o krammm

bla bla bla

df

Nej inte längre

Neej nu är jag inte hos mormor längre just nu e jag hos Oskars farmor o farfar. Oskar
ska sova här inatt. Ja i kväll så kommer Frida o Linnea hem till mig där vi ska se på film mm. :)
Så senre på kvälen blir de inte så mycket bloggande. Jag ska försöka
få några foton. MEN DE BLIR LITE SVÅRT MED EN DÅLIG KAMERA.  Tyvär så har jag inga bilder att lada upp nu för, ja ni vet. Men nu har jag inget intresant att skriva så.

Höööööööööööööööööööööööööööööööööööööööres

mormor nu

Heej då nu åker jag till mormor ses senre

Det har vi gjort

När vi var i göteborg så...



Vart på idolgenrepet för föra veckan. Där de var gartis o folk trode att vi vart VIP-gäster



Sett tre braa sångare på samma gång.



Fåt skit dåliga bilder



Fåt snygga poser av såna som vi ej käner.



Left på stora M

O haft massa kul :)

Ja så blir de


Dagens med den gammla

Heeej jag hittade min ga,mla kamera som jag kan använda men då får ni vara breäda på att bilderna kanske minte blir så bra :=)

Här är dagens



Blå gråga jeans: gina tricot


Vit: Vet inte
Svart: Ellinor

Barcelona...

Heej jag vet att jag inte har berätat något från när jag var i göteborg så jag tänkte göra de ska bara ladda upp bilderna som jag har glömt att göra :S

Men nu siter jag i mitt rum o ska snart åka iväg till mormor med mamma o oskar. O en för varning nu i helgen så kommer jag inte kunna fpta något för andreas är i barcelona o har kameran. Så  att ni vet de är lite tråkigt men men. Ja dåå ses vi senare.

Kram o hej

Varven från göteborg



Tumbling

7 på alla varv



Fristående

är jag inte med



Trampett

första varvet inte med
andra varvet 6
sista varvet 7


De var alla varv från göteborg.

je

Ja jag vet o förlåt för dåligt bloggande idag :O Men tyäver bilr deta mitt första o sista inlägg (tror jag)
Jag har inget intresant att skriva så

hej

ja ja men datan ska av

Ja ja jag vet att jag bara har laggt in två inlägg med detta idag men tyvär så har jag vart upptagen med skolan :(
Så ja nu ska jag bara kolla en grej sen stänger jag va´dattan så heej

Kram o hööööööööööööööööööres

Bara snabbt

Heej jag kom nyss hem från skolan o de blir bara ett snabbt inlägg nu för ska sen iväg på uttveklingssamtal (stavas) O jag ska gå snart så...


Heej då

Kram


Plugg plugg plugg o mer plugg när ska de sluta!?

Ja här sitter jag i mitt rum o har SKIT TRÅKIGT!!!!!!!!!!!!!!!!! De blir bara ett snabbt inlägg för ska plugga har prov imorgon så... de är därför jag hoppa träningen idag :( Vile inte men var tvungen så...

Nee nu ska jag plugga SO hej då


En fråga

Jag fick en komentar eller mest en fråga :)



Jag kan göra de tyddligare om ni vill.

Vad har du för storlek?

Svar: Jo de var en litte udda fråga men om jag nu måste svara så har jag faktigst storlek 75 A.


Ja dom säjer men jag hadde rätt!!

Ja jag kom... om jag ska vara precis så kom jag hem för 11 min sedan. O ja ni undrar nog
men GUD!!! vad sent du måste sluta men de är så att jag slutar halv fyra
men jag har ju idrott sist så man ska bytta om så de tar ett tag rälna som 4. Sen så orka jag inte gå hem + att jag inte ville gå ensam hem. Så jag ringde hem o fråga men
då skulle Emily hämmta mig istället o hon vet inte vart min skola ligger :O
Så mamma berätta de. O jag vänta o vänta (de tar typ 5 min med bil till min skola) o jag sms
mamma o frågar var Emily är o hon är på skolan o jag gick runt på parkeringarna o leta o leta o tyå vid halv 5 o nu är jag här!!

Kram

Now you see me and now I'm gone

Ja nu blir de sova dags om ett tag såp de blir inget mer bloggande idag du då...

Hej hej


Oj oj oj nee nu får de inte hända igen!

Ja oj oj oj jag vet att jag inte har bloggat på SKIT länge men de ska jag ändra på men jag har en bra förklaring till varför jag inte hr bloggat :P
Jo i helgen var jag ju i Göte borg som jag än inte har berätat men som kommer sen så har jag vart upptagen med ett SO-prov som blir imorgon så jag har vart tvungen att plugga till de. Men sen blir de inga mer prov (tror jag) så då blir de mycket bloggande igen :D JAG LOVAR DE!!!!

Tyvär så har jag ingen outfit idag men men ni får en imorgon tror jag :) Imorgon e de Oskars födelsedag. Han blir 6 år. Men nu ska jag ta o plugga lite mer. (De kommer gå pisss!!!! Ska ha läst 50 sidor!! Kommer inte komma ihåg ett SKIT!!)

Kram kram från mig

Heej jag lever o är i alla delar som jag åkte i

Heej ville bara säja att jag lever men att jag har ju vart i Göreborg o tävlat så de va lite svårt att blogga då men nu ska jag sova :)

Karm

I'm the best damn thing that your eyes ever seen in the world!

Jaa som de står!



                            (ingen i världen kan vara snyggare än oss)


Heej ja jag har inget att göra jag e ju leddig imorgon från skolan för jag ska ju iväg o skolan är lite onödig om jag ska vara där i 10 min :O Jag sitter o funderar på om allt är med i min väska o jag har inte packat klart men endå är den redan proppfull!!! Jag ska packa klart de sista imorgon som typ tandborste...

 

Ja jag sitter här ensam är den endå som e vaken nu för dom anndra sover. Men ska typ gå o sova nu, bara för att jag e ledig så behöver jag inte sitta uppe typ mer en halva natten som jag kan göra då o då!!!!
Så de blir väll hej o god natt.

KRAM O KRAM IGEN

(jag tror inte att deta blir sista inlägget inan jag åker men de märker ni nog stiker typ 11 så hej igen.)


???

Heej jag har badat o vart på stadium o köpte en ny sovsäck som ni får se när jag kommer hem från Göteborg för den är redan ner packad så....
O så blev de en ny vattenflaska för min gammla tog någon men nu ska jag ta de lungt in för imorgon.

Hej då

Jag kommer o går börjar bli lite bzzzzz...



Jaa här siter jag o packar min väska o de käns som om den är skit stor man
får ju ner allt :O De brukar inte jag vara med om :P Ja som ni kanske kanske inte
vet så ska jag ju till Göteborg o tävla :D O de kommer bli skit kul!!!!!! O ja jag vet
att jag inte bloggade igår men jag var upptegn med att plugga till mitt
spansk-prov som var idag o träningen. O på spansk-provet gick de skit bra!!!!!!!!!!!!!!!
Av 99 fick jag 71,25 o de var G o om man skulle får VG så skulle man få 72 o jag
var bara 0,75 poäng från de :(. Mewn de är ju bra att man inte får betygg i 7 :)

Men nu måste jag sluta ska packa lite nu :(

Heej heej o kram

inget bloggande fören nu?????

Heej jag vet att jag inte har bloggat något idag men jag har vart hos en doktor o när jag kom hem från träningen var jag på ett dåligt humör så. O jag e de än. Men jag vill inte prata om de.
Imorgon är de onsdag o de käns inte som de :O

Men jag har inget intressant att skriva idag de har bara vart en vanlig skoldag.

Kram

Jaag fick en fråga

Jossan

hejj:)
vart har du köpt den tröjan asfiin ju;) <3

 

Svar: Jadu Jossan jag köpte den på en marknad på Öland. Men jag tror att den finns lite överalt :) <3


RSS 2.0