min värld





Heej aa träningen gick okej men ändå inte den nästa är skir trött ska ducsha sen ska jag nog sova är skita trött!! vet inte vart man ska gå!!! igår var jag på bio också :) såg på red riding hood :) skit bra!! ni måste se den!!! imorgon ska jag träfffa erika var jätte länge sen så nu ska man äntligen träffa henne :)  men sista inlägget för idag :)
 

Bara för att jag....

Morgon mina bloggisar:) skolan idag igen.. spanskaglosor! fattar inte vad hon tänker med ibland hap IG i spanka här kommer jag!!! Hoppas att man får matteprovet idag då :) vill veta vad jag fick :D  och juste igår fick vi veta att vi tydligen ska börja tidigare på fredagar och att vi skulle ha idrott i JG hallen altså där jag tränar... nej vill inte!!! men tur är att 5 till pers går på gymnastik i min klass och då är det väll lite okej men jag vill ha idrott från 2-4 för då kan jag ju liksom stanna kvar där när vi slutat bara äta något sen träna själv :)
Vakna med the voice som anligt är på tv nu... och frukost klar. Mormor kommer om typ 20 min hon ska passa oskar för mamma skulle på något viktigt :) hon hade rinkt 20 över 6 bara för att fråga om vi var vakna.. vad tror du?!!! och för att säga att hon kommer till halv 8.det vet vi redan :O...
Men nu ska jag bli färdig för att gå så heej :)


juste

Heej utväklingssamtallet igår gick bra bättre än jag trodde :) ingen träning igår vad tråkigt :( men tränar idag iallafall, skola idag första lektionen inställd! :D skita skönt!!!!!!!!!!! men nu tv

Om jag vet något skulle jag säga de

Då är man klar för att gå till skolan men behöver inte cykla fören kl är typ 10 i för då har man 20  min på sig att ta sig till skolan :) som jag sa en skön skoldag :) först sv, ma, teknik och sist 2 h slöjd och de är inte så jobbigt :)


Första skoldagen på länge!

Heej på er!!

skolan idag... inte roligt! men en bra dag börjar runt 9 och slutar 3 så inte den längsta dagen i skolan :) men jag har inte packat min väska som jag måsta göra :O och så.. men har liksom 40 min på typ att göra allat :) kollar på vakna med the voice :) nej idag är det inte lika varmt som det vart hella veckan men kommer endå bli sol så det är bra :) ska träffa min kompisa som vart i tihland i 2½ vecka!! inte snällt! :/ så nu kommer hon ju vara skit brun men jag ska snart bli lika brun :) haha!
Utväklingssamtal för mig idag och det är mitt på träningen så tyvärr blir det ingen träning för mig, för det känns lite onödigt att komma och träna i 40 min sen åka och sen komma och träna 40 min till :/ så nej jag tror att jag skippar det :) Men vill inte ha utväklingssamtal men vill endå få det fixat! :O hoppas att det går bra då :)


230

Hejvarvudbarkarbyoutletpåsiba:) där man köpte en ny plattång som går upp till 230 grader :) ja nu ska man prova den

-

Jaa ska iväg nu men ni får ha det bästa

110424

Heej på er!!!

Vakna vid halv 8!! Konstigt men var helt klar vaken när jag vakna :O så jag tog lucky på en promenad vart 19 plus grader i solen så det var riktigt skönt!! :D var ute kanske 30 min med henne när jag kom hem så  fixades det värsta frukosten :) kanske inte så roligt för er att läsa vad jag åt till frukost så skipa det ´;) har sutit på balkongen till typ 9 och sen började man kolla runt lite på datan och se om något roligt har hänt sen har man ju inte gjort så mycket mer :) iadg ska det ju bli fint väder ska nog sola lite sen får man se om man ska iväg på ett barn kalas :)


För mig!

Okej, från och me nästa träning och framåt ska jag köra mitt bästa försöka börja köra på tampett igen och köra varven på tumbling! Kämpa med mina mål till USM! :)

TUMBLING

Rondat flickis helskruv:
Kör jag men jag vill få den bättre, köra den varje gång och fixa mina landningar i den!
Rondat flickis dubbelskruv:
Jaa har blivit osäker på den men vill köra den igen får bara slänga runt mig, när vi kör på podiet men också köra den nere till hårt. Jag kan den bara de att jag inte kört den på länge så jag har svårare med den just nu.
Handvolt dubbelskruv:
Ja som nu är mitt mål till tävlingen, innan jag kan köra den måste jag lyckas med en halv skruv sen 1 ½ skruv sen får jag köra min dubbel. Kan ju den också men sen kom ju min skada och förstörde allt, så det är bara för mig att våga köra igen :/

TRAMPET


Dubbelskruv:
Jaa min skada igen så har jag inte börjat köra trampet så mycket än men det kommer och då är det bara för mig att kasta mig run i en dubbelskruv och sen fortsätta där ifrån :)
Dubbelpik halv:
Den måste jag bara börja köra på trampet igen kör den på trampolinen. Men sen köra på trampet och till hårt så är det klart får ju fixa den när jag först blir säker :)
Tzuka:
Börja köra det igen och som allt annat kasta mig runt börja köra till hårt och sen fortsätta där ifrån.

Fristående:
Bli bättre på hoppen och spagatflickisen :) Och desutom köra 110% varje gång!!!! :)

(Rondat flickis sträk:)

Ja köra den bra och verkligen köra mitt bästa varje gång :) Så den är klar och fin till när man ska tävla med RM2 :)



(tagen av rebecca :))


tråkigt

Namn:  Angelica
Födelsedag: 15 september  
smeknamn: ange, Ankan
Ögonfärg:  grå-grön typ
Hårfärg: blond
Längd:  ca. 1.73
Högerhänt/vänsterhänt:  höger
Stjärntecken: Jungfru
Skostorlek:  40,41
Är dina föräldrar skilda: ja :'(
Dålig vana:  biter på naglarna

FAVORIT
Färg:  grön
Sport:  Gymnastik ofc!!!!
Godis:  blandat äter inte så mycket
Affär: många! XD
Helgdag:  Lördag
Årstid: Sommar

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: nej, inte på riktigt
Rymt hemifrån:  nej
Sovit utomhus: ja
Spytt i skolan: tror inte det
Gjort något dumt som du skrattar åt idag:  självklart
Varit på scen: ja
Retats: aaaa

DU
Svär:  kanske, kanske inte ;P
Sjunger bra:  öhh nej! är tondöv...
 Vill gifta dig:  inte nu!
Kommer överens med dina föräldrar:  ja, för det mesta
Äger en ipod: nej
Sover med gosedjur:  nee

THIS OR THAT
Pepsi/cola:  pepsi
Mc donalds/burger king:  Mc Donalds!
Choklad/vanilj:  choklad
Jordgubbar/blåbär:  jordgubbar!
Kött/vegetarian:  kött
Tv/film:  vet inte båda :O tv kanske :)
Adidas/nike:  adidas
Kakor/paj:  Kakor :-P

KAN DU
Gå ner i splitt: nej tyvärr :/
Skriva med båda händerna: jaa, men kanske inte så snyggt :)
Vissla: nej :(
Blåsa en bubbla:  va?!
Ha dina ögon i kors: ja, her kunat sen jag typ var 4
Nudda näsan med tungan: NEJ

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: va?
Du pratade i telefon med: Oskar
Du kramade: mamma
Du skällde på: Oskar
Du sportade med: Gymnastiken :)

SENAST DU
Skrattade:  nu
Grät: Ett tag sen
Såg film: nu

VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster: en lekplats
Lyssnar du på musik nu: nej
Vad har du på dig:  mjukisar och linne
Vad är det på din musmatta:  har ingen 

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: 5 haha
Dricker du mjölk: Om jag måste
Person du hatar mest: Det finns ingen jag hatar men de finns de som jag inte gillar...
Vad borde man uppfinna: vet inte mååånga
Är du ett hälsofreak: nej tror inte dee
Vilket är det värsta vädret: det som är sämst


LÄKEROL

Nu ser jag på tv är ensam hemma oskar är ute och lekar mamma och andreas är ute med lucky passar henne över helgen :) aa nu ser man på pocahontas som går på tv och bara tar det lungt :) Den är bra filmen :) imorgon ska man sola igen ;P och sen ska amn iväg på påskfirande eller vad det nu var :/  äter läkerol inte bra!! har typ ätit 3 stycken på typ 2 dagar :O inte bra!!!!!




nu


nu ska jag äta middag så ni får ha det bästa :D

April



sitter och solar har musik på högsta volym och chattar :) skit skönt kameran har inga baterier så en webb bild blir det ;P haha bräna i april BÄSTA!!! :D

nej vet inte

Godmorgon!!

Idag ska man nog sola haha beroende, sen ska man till mormor och ha lite påsk :) träffa familjen och så :) senare ska man cykla iväg och bara ha det bra men nu frikost sen sol :)


Bara tar det lungt

Heej sista inlägget och första inlägget för dagen :) solat i dag och vart ute och spelat fotboll med oskar fast med fel fot gick inte så bra förlora :/ men idag åker jag på krysning med familjen en 24 h så kommer hem imorgon :) men har packat klart städat mitt rum och hunnit plugga :) ni slappar jag mer och lyssnar på musik :) men nu får ni ha det bästa :D


?

morgon idag vet jag inte vad jag ska göra kanske åka till kista eller något :)

Jag väntar :)

Träningengick helt ok, jag och rebecca provade ströma med RM 2 på tumbling idag och det gick bra tyckte jag :) träningen gick bra fick ont i foten i slutet och körde inget mer... tog bussen hem och nu väntar jag på att mamma kommer hem:) ska äta doncen :) riktigt gott! men nu ska det ses på tv


Har tagit det lungt idag :) sutit och solat idag ett tag har faktigst fåt en lite bräna inte så mycket men man ser lite :D Fett stolt över det! Ska fortsäta så då så att man är brun till skolavsutningen :) Har ätit lunch och bara lyssnat på musik idag typ vart ute på en promenad och ätit glass :D En riktigt skön dag :) senare blir det träning ska se om jag kan vara ute och jogga eller något vet inte men får se hur foten mår fick lite ont i den igår men annars blir det bättre... målade min naglar idag också (för er som ville veta det ;P) Nu vet jag inte vad jag ska göra kanske slappa mer :) men ni får ha det bästa :) ♥


Bästa

Hemma nu :) Har ätit middag kan ju inte säga att det var det godaste men det funka :) Idag vis 8 om typ 20 min börjar "total blackout"  (satavas)  fett roligt men kan bli lite långtråkigt... men vet inte vad som annars går på tv :) Imorgon vet jag inte vad jag ska göra! :O Men ska försöka få tag på någon som vill göra något :) Annars blir det väll en slappdag hemma och sola eller jag vet inte :) Men nu ska jag se om något går på tv :)



bild från idag

SAMMA



nu drar jag iväg till hallen :) idag snabbat :) oskar och jag var ute såg på film åt bullar och slappa :D
bild från idag :)


22

Morgon!! Världens bästamorgon hitils vakna och solen lyser +22 grader i solen!! Satt på balkongen och åt frukost så jävla skönt!!

Min älskade!

Jag och oskar hade det roligt med kameran i fredags :) Älskar dig min kära bror! <3


1-2-3?

ja duschat nu tv sen och balkongen med datanan senare :) inte mycket bloggande idag men så blir det :)

Inte som man tror

Heej har just ätit frukost :) Tävlingen fär små tjejorna igår gick skit bra!! :D Brons i fristående och det var första gången dom tävla på det (stolt) och guld i matta :) sen var vi 0,10 poäng från arr vinna hella tävlingen :)
ska åka till träningen och träna dom dag :) sen blir det träning själv :) Men nu ska jag slappa :) heej


jag och oskar

7-21

tyvärr är jag i en sporthall hela dagen idag :/ åker 8 sen kommer jag hem vid typ 9 ikväll :O så inget bloggande

as

drar till skolan om 30min:) simning idag igen :O då vi ska rädda en dum docka som liger på boten av simbasängen!! orkar inte. men man måste ju.



bild från i somras på öland


-

hejhej är hemma nu ville bara tt ni skulle få veta :D

12

Heeej skolan idag prov på första lektionen ett prov som typ alla 8 ska göra :O i matte är det och då är det typ allt man jobbat med :) sen har man man bara några få lektioner till så slutar 12 idag!! :D såååååå skönt :D
men hej på er nu :)

USM

Jaa igår på träningen fick vi höra när jga och steffi cyklade i anndra hallen på uppvärmningen att ett annat lag har tagit våran GO-ramsa!! are you ready?! och vi vart liksom bara lite förbanadee!!! liksom dom får komma på en egen! Aja vi ska nog prata lite vet i deras skale om att dom inte får ta den :@ aa men ikväll blir det träning :) fristående :D  men ska ät nu så heej :D



haha jag är den nsyggaste på min födelsedag :D

Är A ett W?

God morgon har precis ätit klar min frukost och ser på tv nu :) Herre gud jag gjorde något med mitt lår igår så nu kan jag typ inte gå upp för trappor utan att det gör ont :OOOOO Skola idag :) helt okej kommer ha typ 2-3 liktioner:) blir träning i kväll igen också frstående :) Oj jag märker att jag är trött för jag hade skit jobbigt att skriva inlägget för när jag vill ha A så får jag ett R typ :O


hitta den i spanien för typ 4 år sen :)

nej nu ska man fixa!

Jaa träningen gick väl okej sluta med att jag inte kan komma upp för trporna pga att mitt lår har typ sträckt sig :O Men han köra några varv :) skolan vart helt okej fick veta att jag missar första lektionen imorgon för den är inställd så börjar 10 över 9 sen ska jag till skujgymnasten imorgon så då missar jag typ sisa lektionen :) och på torsdag har vi ingen sista lektion så slutar 12 :D sååå skönt :D  ska sova nu tror jag för jag är skit trött!!!!!!

sover typ redan ;P
haha fail

:/

nu sova sorry för dåligt bloggande

Jag har ingen bra fantasi så jag kan komma på en rubrik! :O

Jaa söndag är färdig ätit frukost tagip på kläder och lysnar på musik :) snart blir det en dag i träningshallen :) igår var jag i hallen också sen åkte jag till moster och fira henne slutar med att vi tydligen skulle vara med på belmannstafeten (stavas) aa vi ska komma med 2 lag :) och det är i agusti så det är lite varmare sen ska jag och min kusik springa midnattsruset eller vad det nu hete :O
ska bli roligt att köra det :)
jaa nu ska jag börja gå mot tåget snart. det är jobbigt ska vara där halv och då så att jag inte ska stresa ska jag ta tåget som går 10 i sen hinna med bussen som går 5 över typ och det är västa omvägen :O för det tar typ 30 min halla vägen och 20 min för bussen att komma fram :O och det går inga bussar här nu på morgonen.... men ni får ha det bra :)


10-20

Aaa gick upp didigare idag pga att jag måste fixa min väska och jag måste packa skolgrejor, simningen och träningskläder för jg ker ju direkt till träningen efter :O det blir en uppdagen dag för mig :( men jag tänkte säga att det inte blir mycket bloggande idag för jag går till skolan vid typ 10 sen så kommer jag hem vid 8... :/ men nu äter jag frukost och ser på the voice:) ha det bra


väskan



Musik och tv men nu ska jag fixa min väska in för imorgon :/ ska simma imorgon :( och då blir det simning i skolan 15-16 för killarna är före oss så jag får simma föna håret där så det blir så tort som möjligt ha med mig antingen mat eller pengar för jag måste sen åka direkt till träningen eftersimningen :/ inte roligt!!!!! men man måste ju och sen det positiva jag slutar 15 min tidigar alltså 16 imorgon istället för 16:15 ;P haha skadeglädje för den anndra dellen av klassen ike idrottsdel som igentligen slutar 14 måste vara med på simningen imorgon XD haha gud vad jag är glad :)men nus jag fixa den :) heej


Rubriker är bara onödiga



Jaa har just ätit nu :) har också pluggat och vart ute på en cykeltur med oskar :) sen har man tillockmed hunnit plugga :) som jag fick veta igår så börjar "du är vad du äter" :) som jag bara måste se!!! tänkte gå ut och ha lite roligt och leka med oskar ;P men tyvärr så vart det inte så för så fort man går ut nu så blåser detså mycket så man typ ramlar :O Vet inte vad jag ska göra nu... ska nog lysna på musik eller jag gör ju typ redan det nu :)



bild på mamma och mig när jag fyllde år :) <33


do i know you?

Jaa vart hemma ett tag nu sluta halv 2 idag :) sen har jag bara slappat och lysnat på musik :)


0708

Heej nu är man uppe och äter frukost ser på vakna med the voice. där dom nu pratar om hur alla pengar ska se ut :/ aa idag skolan cykla i regnet :( inte det roligaste :( men nu ska jag äta mer

Elektrisk

Nu ska jag gå och sova så ni får ha det sååå bra :)

 jag hade tråkigt så jag gjorde om en bild :)

vad är det

Heej aa jag vet vad ni tycker! Angelica fy vad tråkig blogg du har! Bloggar ju alldrig bla bla bla... nej men nu ska jag ändra på det så mycket som det går XD som jag sa idag var jag hemma men mår lite bättre men imorgon måste man till skolan får panik när jag får veta vad jag har missat och missar :O
Och så jag inte ska få mer panik så drar jag till skolan imorgon :) ska också åka till atti idag för att hämta mer kakor!! :O nooo inte mer det var ju hur svårt som hellst att sälja dom första kakorna... men man måste ju för klass resan :) sen om jga orkar ska jag åka och byta min tröja som jag köpte på gina för den är trasig :(
Nu ska jag gå till skolan och jobba klarar inte av att missa massa saker i skolan så om jag är dålig så får läraren säga till mig att dra hem :/ nej men imorgon blir det skolan....



haha så stolt över bilden ;P


hemma

jaa hemma är man idag har tagit det lungt och bara försökt bli bra :) men nu ska jag se på mer tv :)


skolan

Idag ska man till skolan slutar 3 tror jag att det är... :O men ska äta klart frukosten sen så får ni ha de bäst :D


?

snart blir det av till träningshallen för mig :) så heej

Stör mig inte när jag dejtar!

Jaa söndagen e typ slut och här sitter jag på dejt med musiken och tvn  vilket inte är så ovanligt Xd men det jag gör är att liksom se på tvn utan att fata något för musiken är bara det som hörs :) träningen gick okej idag körde inte så mycket men några saker :) kommer tillbaka sakta men säkert :D

imorgon blir det skolan och börjar med idrott tyvärr kommer jag inte vara med pga att det är i komethallen och vi ska köra inebandy :/ men det ska bli simning snart och då kan jag vara me :) jag tycker inte om att skipa idrotten känner mig så dålig och sen går jag ju i idrottsklass så då vill man ju gå på idrotten och sånt men nu kan man ju inte de :/ men aja....
ska typ sova snart för jag ska upp till skolan imorgon som typ alla ska  :) men ni får ha det bäst just nu :)


Årets solbränna





kolla vad man var  brun och sen nu! :O vill ha sommar!



oj är kl redan 9? :O trodde att denn var 10, nej den var 1 :O

aa ska nog sova nu är skit trött och ska upp vid 9 imoron:/

filmer!

Heej på er jag vet att det inte vart mycket bloggande eller typ inget bloggande idagh :/ men tyvärr så vart det inte så idag :/ men kan snabbt berätta min dag för er som var intreserade ;P först sov jag länge på morgonen, sen duscha jag.. efter så plugga jag lite  matte tills jag fick veta att min kusin och moster skule komma så då vart det att se på reprisen på "fenomen" vilket söööööööööööööööög alla somna typ i soffan av det :O efter kolla jag på mer tv XD och vi åt middag gick och hyrde filmer sen det blev DUMA MEJ soom jag just såg klart nu ska jag kolla på unstabebol (stavas) som jag också huyrde :) så heej på er :D



pallar inte vända den :/ snygga som man e :D

:D

slappar här vid datan och musik har just gjort en design till johanna :) men nu ska jag dejta musiken igen :D


kära johanna :D

käring nr 1

sova nu är törtt har ont! låter som en käring! :O

ALORS ON DANSE

ja musik som är min kära vän och tv som är min andra kära vän vi stter i mitt rum och snakar med varandra ;P träningen gick bra, fick lite ont i foten på slutet av träningen och min rygg!! Öhhh a den ska vi  inte psata om för den är paj Blåbärspaj om jag ska vara exakt :O men det får gå :/ är onyttig och äter choklad, godis och chips :D sen så är man med den man dejtar vilket är läsk och så snakar man med tv:n och musiken så så ser min fregas kväll ut :)

nej nu börjar min kära vän musik snaka om justin biber :O men ska försöka övertalla musiken om att snaka om någon annan ;P men nej!! :O nu börjar batteriet på min dator att dö :O nej nu måste jag sluta skriva och springa och leta efter laddaren :O


regn



nu drar jag till skolan i regnet :O inte roligt när det regnar!! och sen är det dimma så jag ser inte ett skit ut genom förnstret lycka till med att cykla när man inte ens ser 1 meter fram :O


1 APRIL! :o

AKTA!!!!!! så ni inte blir lurade idag ;D första april you know ;P


FREEEEEEEEEEEEEEEEDAG!

idag har man två inställda lektioner! :D första och sista :D så börjar 12 och slutar 2 :D sååååå skönt det är så fredagar ska vara tycker jag :D så man sitter här och slappar och lysnar på musik :) ska inte gå fören om typ 1 timme :) chattar med kära Johanna :) är fördig för skolan vilket också är skönt slipper man stressa :)


RSS 2.0