tv!

Heej nu blir det tv snart grevinan och betjänten (stavas) något man gjort i år.... aa heej ....


KLADDKAKA, 7,7 TIMME, MJUKISBYXOR ;P

Heej nu har jag bakat kladdkaka :) gick bra så nu är den i ugnen sen så ska man ta på sin lite finnare kläder än mjukisbyxor och en slap t-tröja :) Och kanske ladda baterierna till kameran :) Idag har jag inte gjort så mycket fick för mig att jag skulle städa mitt rum, bara sådär :O Så nu är det rent igen :D (undra om det blir rent) ;P nej,, eller jo jag kan ha det rent i rumet men det vart bara inte så den här veckan :O Men ska bättra mig :)
om 7,5 timme (tror jag) är det år 2011:) Har ni nyårslöften?
-nej inte jag.... eller jo kankse ;P kanske bli lite mer pigg i skolan, va med på lektionerna mer ;P och sånt men lovar ju inget för de kommer man ju va ibörjan men vad händer när man gått i skolan i typ 2 veckor??? Jo man börjar bli tröt och är inte med på lektionerna ;P
Haha... nej men nu ska jag se efter min kära kladdkaka :D

LOVE FRÅN MEJ :D


för 1 år sen

Bilder för ett år sen:)


Ja, det var inte dom bästa bilderna på raketer :O men va inte så van med kameran då :) (kan skyla på det) ;P Men i år kan man ju försöka och se om det blir bätre resultat :) lovar inget :)

Som alltid!


 En av dom första bilderna på bloggen :)
 

Det nya

Här kommer de jag köpte i tisdags :) Som jag lovde skulle komma :)


Tröja från stadium som vi byte till

Tröja från stadium som vi också byte till

En mjuk skön tröja :)

Skit cool och skönt linne, som jag absolut behöver (inte)



Det var det :)

301210

Tjoo!! Har vart vaken ett tag då jag va i sängen och lyssna på musik :) Tills jag var tvungen att gå upp för jag vart hungrig :) SÅ då var det upp och göra frukost och kolla på tv :) Idag ska jag nog bara ta det lungt (kanske) vet inte... är förkyld :( Inte bra så jag ska försölka bli frisk :)Inte mycket bloggande dom senaste dagarna men hr inte hunnit så mycket :) Men nu ska jag slappa lite framför tv och så :)
Love


saknar sommaren!

Säg hej

Idag var jag iväg med Mamma till stadium där jag byte två tröjor som var för små :) Och vi åkte till jakan där jag köpte kläder på H&M för presentkorten jag fåt :) Kan visa senare vad de som är nytt :)
Idag så ska jag iväg på träning och se hur det går :) Har inte tränat på länge pga min hand som ni vet blev lite svulen och så :) Men ska försöka :) Träningen börjar halv 6 så ska göra mig klar sen ska jag åka typ vid fem ;P
Men ni får ha det bästa heej :)

Love

Ge mig jul

Vaknade halv tio för telefonen ringde så då var det upp och springa för att leta efter den :O Då var det mormor som ville att mamma skulle ta med en sked till fikat idag för de räkte inte... efter kunde man inte somna om :O Så kollade på Harry Potter men de var dubat så de stör mig! Mamma beräta att mormor redan sagt att vi ska ta med skedar varför ringer hon då om hon redan berättat de??
Kan beräta lite om vad man fick i julklapp :)

-en blå BH
-Söta tofflor
-T-tröja
-Halsduk
-Pyamas
-Hörlurar
-Parfym
-Present kort på H&M
-200 kr
-en bok
-Smink
-En grej som man ska skrapa på så man får ett möster (svårt att förklara)


JUL 2010!

God jul!!!! Nu är det julafton för första och sista gången 2010 :)

-||-

Nu bär det av till tandläkaren... hoppas det går att fila min tand

skolan och min lila vecka som är så intresant ;P

Nu bilr det att packa skolväskan sen blir det snart av till skolan :) Lite tröt och så men skönare än att stana hemma :)
Lite hur veckan kommer se ut :)

måndag:
Skolan idag skulle börja 9 men har inget klassråd så börjar kvart i 10!! Så skönt :) Och sen vid tio i 3 ska jag till tandläkaren för att försöka övertalla  henne att fila ner min enna tand som är ovanligt spetsig :O Sen  ska man om jag hinner köpa julklappar eftersom jag inte har köpt några alls :O

Tisdag: Skola som vanligt fram till typ lunch :) Då ska jag döma volleyboll tuneringen (stavas) för 9:or roligt :) Och så ska man köpa mer julklappar kanske åker iväg på något då dom pratar om typ smink mm som man kan köpa biligt men bra :)

Onsdag: Skolavslutning :) Jullov!!!! Börjar typ 10 och får mina första betyg :D Så roligt...

Torsdag: Köpa mera julklappar :) Om jag inte har köpt alla :) Fixa allt för morgonen :)

Fredag: Julafton!! Familjen kommer över till oss :)

Lördag: Ska till oskars farmor och farfar, fika där och ge julklapparna till resten av familjen :) Dom som inte kommer på julafton till oss :)

söndag: Vet inte riktigt :) Kanske leka med sina julklappar ;P

Sen någon gång i veckan måste jag ringa min farmor och farfar för att se hur vi ska göra med julafton :O Men nu ska jag packa skolväskan sen så bär det snart av till skolan :)


Inte bästa bilen men något :)

Så långt jag kan gå....


*1996-2010

Totalt värdelösa uppfinningar


Batteridriven batteriladdare

Brandsäkra tändstickor

Köranvingingar skrivna i blindskrift

Pedaldriven rullstol

Ramlösa light

soldriven ficklmpa

uppblåsbart ankare

uppblåsbar darttavla

vattentät tepåse

vattentät tvättsvamp

överstryckningspenna i svart färg


Sjuk?? NEJ! Har inte tid

Mina besökare försvan ett tag då jag sluta blogga :( Igår gjorde jag ju ett inlägg den 14 och då från typ 3 besökare :( till 14 haha den 14 december :) (Vilken rolig humor jag har ;P)

Idag i skolan gick det okej... måde illa på morgonen men inte så farligt :) så jag gick till skolan... sen fick jag veta att Oskar (som också måde illa på morgonen) hade spyt i bilen efter att mamma lämnat av mig :O Sen på spanskan frågade jag min lärare om mitt prov gjorde det efter höstlovet och har än inte fåt de :O Snaka om seg...
På no skulle vi disikera (stavas?)  ett kängru hjärta!! Blähh!! Fy vad det var vidrigt! Stank som in i h*lv*te! Och jag trode jag skulle spy, sen på idrotten så vart jag så dåliga att jag spyde :( Tack vare det "inte vidriga" kängru hjärtat!!!! så nu sitter man och ser på tv och hoppas på att kunna gå till skolan... har missat så mycket och har inte tid med att vara sjuk!!


SJUKT

Jag skada mig i fredags på träningen :O Ser inte likadant utt längre men handen är än stor som en balong :O


Inte den bästa bilden :O

...

 nu ska jag sova

OSKAR

Oskar 7 år idag! Grattis :)



 

Grattis min lilla söta bror! Alltid min lillebror :) LOVE YOU


TÄVLA

Snart blir det av till helsingborg med JSM tjejorna :) ska göra mig klar för att gå till tåget snart som går 16 över 8 :) Sen bussen till helsingborg :) kommer hem på söndag vet inte riktigt vilken tiden men dent tror jag bussresan tar typ 8 timmar så ses då :)

....

Slappar framför datorn ska äta något sen slappa lite mer ;P

1 december!!

1 december!!! Alla öppna era chokladkalendrar!! Fösta luckan :) Om ni inte har synd för er ;P sprin och köp i närmaste affär. Kolla på julkalendern på tv! Om ni inte gjorde de imorse gör de då ikväll 18:45 :) Och bara njut av dagen.... 23 dagar till julafton! Inte långt kvar :) Längtar så vill ha jul nu men vill ändå vänta på den :)


RSS 2.0