Skit tröt

 Godmorgon!!! Är skit tröt. Mamma kom in och väkte mig så nu blir de att ätta frukost och packa lite mer :) Men har ju inget att skriva så hej.
(kommer kanske inte blogga något på öland annars kanske jag kommer och bloggar via mobilen, men ni får klara er utan mig ;P. Kommer hem anntingen den 2 eller 3 augusti)

Men nu ska jag göra mig iårdnind in för reasan för att sitta i en bil i typ 6-7 timmar!!!!!! Så massa kramar från mig och ha de skönt :)
Love love

Öland här kommer vi (igen) ;P


Fattas nadda

hej jag nu är jag i rummet och bara tar det lungt. Och jag surfar på Internet för första gången. Och jag säger att de inte är lätt! Ska snart sova ska ju upp tidigt imorgon så vi får se om jag hinner blogga innan vi åker. Annars jag kanske kan blogga lite från mobilen:) men får se:) ska nog sova nu så ha de bra. LOVE

1920

 Heej hej på er. Nu har jag vart i jakan där jag köpte ett linne som jag har letat efter länge och ett par shorts, och tröjan jag har på mig på bilden :) Och när vi var i jakan så byte vi mina älskade skor på din sko för dom hadde gåt sönder och då byte vi dom mot några anndra balerina skor. Dom är redan pakade i väskan så de blir tyvär ingen bild på dom. Men jag kan lägga upp en bild när jag kommer hem från öland :)
Nu sitter jag och väntar maten är snart klar så jag ska snart äta middag :) Och sen ska jag ner på afären och köpa godis så ha de bra :)

Love from mee


LÖRDAG

 Godmorgon på er :) Har ätit frukost och så. Idag blir de packa till öland ska åka till jakan och köpa en sak som jag vill ha. Sen blir de att springa runt och köpa godis till bilresan köpte tiningar igår så de är klart :) Men jag kommer inte tyvär kunna blogga på öland för de funka inte för mig att fixa trådlöst internett. Men jag kanske kan fixa de:) Men jag kommer nog ha en del bilder från Öland. Men nu ska jag packa:) Heej på er...

Love love

I SEE YOU


1054

Godmorgon har vart vaken ett tag. Siter och lysnar på musik, och bara slappar. Har inte så mycket att skiva nu. Men idag tror jag inte att de händer något specielt  men vi får se :)

!!!

Asså palla skriva sånt!!! Och du vet vad jag menar! Om du är så j***a inne på de så läs inte min blogg om du stör dig på något!

Som jag är

Här kommer dagens :)



Topp: Angelica
Shorts: Ellinor :)


Now let's go

 Jaa då har man vart nere i tvättstugan och fixat där och ätit middag :) Idag har jag inte gjort mycket, bara vart :) Snart ska man ner igen till tvättstugan igen och fixa lite mer ;P
Just nu lysnar jag på musik och kollar bloggar och skriver ett inlägg me:)
Ska fota dagens som kommer upp, och sen blir de av ner till tvätstugan som jag typ har nämt 4 gånger nu :S Men jag vill bara vara säker på att ni har förståt att jag ska ner där till tvättstugan :)

Love love

Haha de är jag :D

PERFECTION

 Hej och godmorgon har vart vaken ett litet tag så jag har lysnat på musik fram till nu :) Är skit tröt fattar inte hur jag kunde vakna :O Men men, har ingen anning om vad jag ska göra idag :O Så vi får se vad som händer :) Men börhar bli lite hungrig så jag ska nog gå och göra frukost :) Så ses man senare :)

Love

 
får man vara såååå himmla snygg?


NYTT

Heej nu har jag fotat de jag köpt och jag har fått kläder av Angelica som jag också har fotat som ni kommer få se:)



H&M


H&M

De var de jag köpte :) Och har köpt tröja jag hadde igår var också ny.



De var de jag fick av angelica :) Tack<33


Stop and say HI

 Heej, ja idag var jag i Kista med mamma, Marie och Ellinor. Jag letade efter ett par short som jag vill ha. Men hittade inte men jag köpte två linnen som ni får se kanske imorgon :) Ska till grönan Imorgon med Johanna och Petra. När jag var i kista så var jag hos frissan och jag går inte tillbaka igen. Vart inte som jag ville och så. Men annars var de bra. Tränade också och de gick ganska bra:) Snart ska jag gå och sova så ni får ha de skit bra :)

Dagens


Allt H&M:)

1016

 Morsning morsning. Ja vaknade nyss, av att mamma kom in och letatde efter saker. Senare ska man tilll kista och leta efter saker :) Aa, de är typ de man ska göra, men nu ska jag äta frukost har inte gjort de :O Så jag ska göra de nu :) Love <3

´Natt

 Heej ja då har man vart i duchen och ska snart sova. Så inget bloggande för min del nu:) Heej'

Godmorning

Hej och morsning på er:) Idag så är jag och oskar hemma. Vi har vart vakna ett tag men vi var tvungna att gå ner och handla bröd för vi hade typ inte. Men snart ska vi dra till jakan. Vi ska cykla ditt så de kommer ta ett tag :). Men just nu siter Oskar och ser på tv så vi ska dra så fort de är klart de han kollar på.


TV:N?

Om man är och ser på tv, film eller något. Och man är upp och ner och tittar på tv:n då blir de ju hur konstigt som hälst??? Eller hur.
Men om man kanske har något annat att titta på film på vi säger en laptop. Om den står på ett bord eller golvet och du liher upp och ner från tyå sängen då blir de än konstigt och om man tar laptopen och håller i den så att båda är upp och ner då är de fortfarande konstigt :O F´De borde de inte vara för man har den ju lika som huvet unge fär som när man siter normalt då ser de inte sjukt utt men varför gör de de när man är upp och ner??? De är litte udda :O Och ja jag vet ni tänker säker ofta man tänker på sånt :O Men ibland bara gör man de och om någon vet varför då kan ni gärna säga de :) För de är någon jag har underat på långe :O


SUNDAY

Heej ja jag har typ bara slappat idag :) Jag började med att städa rummet kom ganska lånt med de men orkade inte göra slutet av städningen :§ Men de är ok. Knske gör en fin puts någon dag. Inna öland vet jag :)
Men just nu siter jag och lysnar på musik och kollar på anndras bloggar :) Ska säta mig på balkongen och bara ta de lungt med ett stort glas med IS vatten :)

Lovve


1 år 29 dagar

Viste ni att jag har nu haft min blogg över ett år :)  :O De viste inte jag...
Mitt första inlägg var 2009-06-19, Och för nästan 1 månad sen imorgon är de 1 månad och 1 år sen :)


Okej mitt första inlägga var kanske inte de bästa :O Då la jag upp en bild och skrev Heej ha en bra sommar ;P :O Och jag gjorde inget inlägg föra mpnaden på min blogg de datumet men efetrsom jag åkte till öland den 20 så gissar jag att jag packa min väska till öland ;P


Bra eller dåligt?

Hej på er! Jo igår när jag kom hem från erika började jag skriva ett inlägg men råka radera att jag skrivuit så jag orkade inte skriva om de och mamma skulle ha data så jag skrev inte något annat inlägg. Mne iallafall hadde riktigt kul hos erika. Men just nu har siter jag och lysnnar på musik :) Har just ätit frukost och bara slappar :)
Oj juste jag har några nya kläder som jag har glömt att visa men de får jag göra någon annan gång :) Innan jag ska göra något ska jag se vad de blir för väder :) Om de blir dåligt ska jag fixa mina jeans :) Om inte göra något annat :) Men ni får ha de  bra på morgonen så hörs vi senare :)

 rengn eller
 sol-??


I love it

Jo men hej på er :) Igår bloggade jag inte jag vet ;P Men  den gången hadde jag faktigtst inte tid. Men idag kanske de blir iallafall lite bloggande :) Senare ska jag till Erika och vi ska ha de kul :) Men just nu siter jag och äter frukost kommer snart titta lite på tv har ju typ inget  att göra. Vaknade för typ 20 min sen och dog typ av värme :O Men jag klara mig ;P

Men ha de en under skön moreogn


Tönrosa

Jo men heej på e r :)
Jag ville bara säga godnatt för nu går jag och sover är skit tröt :O Var´t inte varför kanske för  de har vart så varmt och att man hra tränat lite :) Men vet inte :/ Men iallafall nu går jag och sover och det blir sita inlägget för idag tror jag :)

Ha en bra natt :)

Old bild


CHao

Heej ja nu blir de av till tråningens es senare :)

Stranden :)



Ja heej då för nu åker Jag, Oskar, mamma och mormor vilken är lite udda hon har typ alldrig följt med till stranden för ;P Men nu är hon med :) Vi åker typ nu och kommer vara där ganska länge så de blir inget bloggande under luchen vet jag :) Men alla äter ju luch olika tider så får se :)

Ha en varm dag

Kramis




Paus

Tog en paus från design och gick ut på en promenad med familjen men är nu till backa och ska ´fortsätta :)

Bild från Öland


Ändringar

Nu vet jag så nu blir de ändrin i bloggen

<3

Funderar på att ändra min design lite, men vet inte vad jag ska göra. Ska kanske ändra färgen och kanske lite anndra små saker.

1911

Heej ja jag vet att jag just nu är dålig på att blogga :O Men har typ inte haft tid. Oj vad jag ljuger nu ;P Har vart på stranden och badat. Men har inte haft lust och har inte hunit blogg för jag har vart tvungenn att göra anndra saker. Men jag ska försöka bätra mig med bloggandet och kanske skriva lite roligare saker än typ 1 mening eller saker som är riktigt tråkigt. Och så ska jag försöka komma på lite roligare repliker till inläggen men just nu är de döda har inga roliga eller tråkaga repliker :O


Av mobilen från skolavslutningen

Opps älskar du mig

Hejj då, nu åker jag till Västerås för dagen så ni får ha de bäst  :D


Love



Heej jag ar vart vaken ett tag men har inte gjort så mycket. Jag vet att de var ett tag sen jag blogga men har haft fullt upp med anndra saker :/ Men idag ska jag nog inte göra så mycket. Ska kanske fortsäta ränska min garderob, de kan nog vara en bra ide. Gjorde lite igår och fyllde en hel IKEA påse (såna blå som också finns i gul färg) Och nu har jag ca halva delen kvar. Imorgon ska jag till VÄSTERÅS och gå på markanden :) Kommer bli riktigt kul och riktigt varmt :O Så de blir mycket vatten och sommar kläder :)
Ska snart äta lunch börjar bli hungrig :) Men nu ska jag sluta skriva och ni får ha de så bra :D

Massa karamar

Oj som ni kanske har sett så har jag ändrat min header :) Vad tycker ni om den?




operation i knät

Heej har just vaknat. Igår vart de inget bloggande för jag var på sjukhuset och operara knät. Åkte 09:00 och kom hem 23:30. Men nu ska jag äta frukost :) Hej 

sjung en sång

Heej nu är jag hemma från Farmor och Farfar vart iväg till dom för idag :) Hadde de skönt och bra. Omorgon ´blir de av till doktorn för att se vad dom säger. Men nu ska jag se på tv :)
Hej

Abc...

Heej vaknade nyss, har sovit typ hella dagen ;P Naj, men jag la mig ganska sent igår. Juste jag och julisa var och kolla på twilight eclipse (stavas) devar riktigt bra bätre än 2 kanske 1 har inte bestämt mig än:/ Idag ska jag nog åka iväg och kanske handla lite med kompisar ocm de öär någon som e hemma. Annars vet jag inte vad jag ska göra.  Just nu sitter jag och äter vattenmelon och chattar med Frida :) Men ni får ha de så bra just nu :)

Massa kramar


Oboy villket vackert väder...

Heej jag sitter och lyssnar på musik just nu :) Vet inte vad jag ska göra. Senare idag vet jag ;P Eller nej... skoja bara vet bara att jag ska vara med Julia men har ingen aning om vad vi ska göra :/ Idag var jag på mr igen. Och dom ringde och berätta att jag ska tillbaka på måndag så ska dom bestäma om dom ska operera eller inte. Uchhhh, de är ju vidrigt tycker jag med de. Är lite tröt var tvungen att gå upp skit tidigt idag bara för att mr var så tidigt. Gick upp 06:15 PÅ SOMMARLOVET!!!! Fattar inte att man måste göra de! Men nu ska jag inte prata mer om de, det är ju ganska ointresant för er :/


Tagen med min mobil :D

BILDBOMB

Här kommer några av bilderna från Öland:)



De är några av bilderna från Öland :)


RSS 2.0