15e bilden:

En person du vill vara med.



yeee



Har precis gjort en baget (stavas) med ost och sånt :) vart riktigt god :) måste ju äta något innan jag drar till träningen. såg på spie kids som gick på 4 den är såååååååå trovärdig önskar att jag var en så unge ;P

iQ

ska försöka ändra lite här så kan se lite rörit ut :O

14e bilden:

En bild som påminer dig om gamla tider.




skolavslutningen i 6:an


haha tv nörd!?

Har set på melodifesivalen inga bra bara dåliga nu miss secreat agent (stavas)?

13e bilden:

Du och någon klasskompis.



julia och jag på öland sommaren 2010

ja men lever i hallen

Heej idag blir det en hel dag i hallen :) ska träna småtjejorna åker vid halv 11, kommer hem vid typ 6 så det blir inte mycket bloggande under dagen :/ men jag hippas att ni får en bra dag :)

 haha muppad!

nej nu ni

Nu blir det nog sova för mig :) ska upp vid typ 8 imorgon :) så heej på er :)

12e bilden:

En bild på din vardag.




GYMNASTIK PERSON

Aaa lite efter nu då :) men min träning gick helt sjukt bra eller några dåliga små saker men annars så sjukt bra :) nu sa jag prata gymnastik här liksom ;)

trampet gick riktigt bra :) körde dubbel skruv och stälde den flera gånger men lite små saker som ska bärtras liksom landa rakt... vet lite petigt men man frå avdrag om man inte landar i mitten på matan :O men stälde den på hårt också! så j*vla stolt! hade problem med skruvar förut hoppas att det börjar släppa :) körde också dubble halv :) stälde den på semihårt och körde till hårt men stälde den inte... och sen körde jag ocksp dubbel pik halv till semihårt och STÄLDE den! :)
kom också lite över min svaka på bord körde tzuka till semihåt :) så roligt :D

på tumbling fick jag till på skutet till dubbelskruv både fram och bakåt! :D men tyvär körde jag inget av dom på hårt blev inget bra bara slängde mig runt :O skulle köra dubbel salto till gropp men orkade inte försökte men gick inte :( så irriterande!!!!! ville köra men gick inte... men ibland går det inte men ska satsa för fult nu :)

Sa du något?

Stockholmsmästerskapen 2010!





 

 Ungdomscupen 2010







Helt sjukt vad man kan bättrea sig på 1 år! Helt sjukt!! Videorna  i början är i början av 2010 och dom sista är slutet av 2010! helt galet... är så jävla stolt över oss :)

Sol, värme och bräna?? inte så fel!



nej skulle inte vara fel att ha lite solbräna nu och värme :) kanske bli blond igen?? vet inte trivs i mörkt... aa vet inte

 

ska börja bli klar för sängen nu :) så heej på er!


JA plugga sen när skolan börjar ingen smart skalle då!



aa musik för mig nu och chattar för fylt :O känns som man blir trakad med folk som ska prata med en!! och smsa... men alal tyå klagar på att inte plugga mm det stör mig bara!! Va f*n sluta klaga!

de- jag orkar inte plugga!
jag- men plugga inte då...
de- nej måste... :(
jag- men gör det då.
de- men orkar inte.
jag- skit i det då!
de- men jag måste mamma och pappa kommer bara bli arga typ...
jag- men sluta klaga då!!!!!

aa typ det man snakar om nu! :O aa själv har man inget att  plugga på :) känns så könt att inte ha gå i skolan i 3 veckor :D är så skönt att kunna sita i soffan och kolla på tv utan att behöva tänka att man måste plugga ellr så :)
imorgon sista dagen på praoen sen sportlov! så skönt idag åt man mycket choklad var sååååååå onytig ;P haha  men ibland får man vara det :) desutom gjorde jag maten idag... spageti och köttfärsås jag är fett stolt har gjort det tidigare men idag vart den riktigt god :)  Men nu börjar man knänna sig lite ennsam här hemma, alla sover medans man själv sitter och lyssnar på musik och är en stor data nörd ;)

tårta

Sitter och äter frukost nu :) näst sista dagen på praoen då :O Kna inte fatta att tiden går så fort!!!! Har haftr det bra :) idag ska man få lite chokladtårta för en av dom som jobbar där som jag känner bra hon fylde 32 igår och ska bjuda all på det  :) men aa inte det roligaste inlägget men jag ska bättra mig :)

11e bilden:

En person du kan berätta allt för.


10e bilden:

Någon du tycker är väldigt snäll.

 kajsa :)

..

lunch nu :)

aa frisk?

Nu blir det av till praoen :) är frisk typ.... men är bättre :)så heej på er :)

nejjaggickinteochtränaidagärhemmanuvillintevarasjuk!

heej nu ska man ducha ingen träning för mig idag ville bli helt frisk innan jag börjar träna för jag villl inte vara sjuk! ändrat lite på bloggen är inte helt klar än men får se senare :)

7e bilden, 8e bilden & 9e bilden

En bild som du aldrig lagt upp.

 bild från öland, rätt så nöjd med bilden för att vara tagen med mobilen :)

8e bilden: En person som du saknar.

-ingen just nu....

 

9e bilden: Någon i din släkt.


min farmor inte bästa bilden men men....


kurs



nu blir det iväg till halen för att gå på tejp och lindningskusr. Är frisk men har fortfarande lite ont i halsen :/  men nu ska jag skynda mig till tåget :) tror att den är 2 timmar lång så ses om ett tag :)

ajabaja inte sjuk nu!!!!!


A är hemma och sjuk :( ville inte bli det under prao!!! gick hem igrå från praon orkade inte vara kvar hade feber, ont i huvet och ont i halsen :( ingen träning för mig idag... men ska försöka friskna till mig till imorgon och söndag och sen framåt. har bara slappat idag och set på tv och film kan typ inte äta något men  är lite hungrig men kan inte äta :( aja nu ska jag se på tv :) heej

svar :)



sv: nej jag meade att jag har tonat håret rött. inte att jag brujar klä mig i rött, men jag ville tona håret först innan jag färgar det :) för jag tänkte att om jag färgar det och så ser jag utt som en clown så tänkte jag att jag tonar det först bara för att se om jag passar i det :)

aa va?

aa färgat eller nej tonat håret röt för att se hur det ser ut på en tycker det ser bra ut men berättar mer imorgon ska sova nu

Gästbloggish :D <3

Shaa alla sööta :D
Just nu har jag tråkigt... så nu tänkte jag göra ett fett gulligt inlägg om den sööta människan som heter Angelica :D <3

Du är så jävla underbar, säger jag :D och jag menar allti de, du ska veta jag finns här för dej förevigt gumman.
Jag fattar inte hur sööt du kan vara och så jävla underbar :D Kan någon berätta de för mig? :O <3
Seriöst gumman! Jag ÄLSKAR dej och kommer alltid att göra!! tveka inte om du har lust att snacka.. för jag finns här!<3
Du gör helt otroliga fiina headers :D
Så nu alla de :D <33333
Seriöst de finns flera än tusen olika sätt att säga detta på, Men jag ÄLSKAR verkligen dejj gumman! :D <3
Ochh du bryr dej inte om alla andra.. ibland är du själv iband med kompisar :D men du är alltid dig själv och de är bra.
Hela du är så vacker och underbar! (:

Så du bara vet nu, jag har älskat dej alla dessa 14år :D<333
Du är så värd för att leva ditt underbaraste liv :D
Saknar dej gumman!
Puss puss
//Johanna! <333

6e bilden:

En bild på dig och en vän du inte vart med på länge.


jag & linnea

pRao

heej nu går jag till Coop nära för att praoa :)

andar och demåner

Godmorgon!!

Idag blir första prao dagen :) Hoppas att det gårbra :) Och ikväll ska jag iväg och träna småtjejorna nej fyfaan om jag får bestämma ska jag bli en skit bra tränare en som peppar! Inte var står och ger mördarblickar!! Gymnasterna ska tycka att det är roligt att träna även om det inte funkar så kommer domendå vilja prova igen för dom är glada och litar på sina tränare....

men nu ska jag äta frujkost sen går jag :)

gymnastik är livet men bara om man vill satsa

Hemma från träningen ahhhhhhh vill inet prata om den!!! Inget gick bar underträingen sluta träningen med att köra till huvud som gjorde att jag fick ont i helle ryggen och upp :( kan inte röra mig :( nej vill inte prata mer nu!


5e bilden:

En gammal bild på dig själv.

 inte det bästa kvalitet men det är en bild :D

hh

aa hemma och äter nu :) sticker sen

nu

Nu börjar träningen

heej då

Nu blir det iväg till träningshallen för att träna småtjejorna:) ses sen :)

jävla piss dator!

Är så jävla förbanad!!!!! Typ häften av alla mina bilder bara försvan och nu är dom borta finns inte i paperskorge eller så nu är jag riktigt föbanad!!!

haha tack :)

Sara om 2a bilden:

Sötunge! <3

 

Sv tack så mycket sara men skulle vara roligt om du kunnde säga vem sara du är :) känner några som hetter det :)


916-74-1000 inlägg?

Känner liksom att jag ska försöka  få 1000 inlägg ja jag har inte fåt det men behöver 74 inlägg till för att få det för datta blir mitt 916:e inlägg :)

TV nörd godis gris vad kan bli bättre på en lördag :)

Jaa nu sitter man ocj ser på superhjältarna!! med oskar vi var ner på Coop och köpte godis och så har vi poppat poppcorn (stavas?) haha riktiga gottegrisar ;P men själv så tycker jag att vi förtjänar det ;P Jaa men känner att man kommer bli en riktig tjokis nu när man ska praoa två veckor på Coop också :) Haha får se hur man klarar det då :) Aa och sen så ska man blogga tydligen på skolans praoblogg som våran sv lärare har skapat då man typ måste göra minst 4 inlägg eller så:) men jag kan inte logga in där för hon har inte bjudigt in mig... konstigt men aja ;)


 haha aa en av dom bästa filmerna ;P men jag måste säga att bebisen är bäst :D


wowww så cool man är står här utanför Coop nära och gör pose (stavas) haha aa men det blir ju dagens blid också ;P men jag har inte på mig jackan inne hehe nej ;P men nu ska jag fortsätta kolla på filmen :)


IDIOT NR1?

Jaa sitter och kollar online på hm på SAEIL (stavas) hittade mitt pressentkort på hm som hade 315 kr så fundera på att kolla runt om det fanns roliga saker :) Men tyvärr så fattar jag inte hur man ska bestäla :O så jag får ta och vänta på att mamma ska komma hem från deras promenad med grilning mm :) Följde inte med dom,
Senare idag vet jag inte vad jag ska göra :O  Men kommer nog på något :D


bild från öland!! saknar!!

4e bilden:

En bild på en konstig tid i ditt liv.

 

Neej orkar inte...

Kära snön! Vi kom ju överens om att våran relation inte var så bra just nu. Sa att vi behövde tid ifrån varandra, du hade ju börjat dra tillbaka. Jag hade börjat gå mot ljusare tider. Men vad håller du på med nu? Smyger dig tillbaka, försöker charma mig med fina små snöflingor? Nej försvinn nu ditt kalla as! Försök inte med repliken som " jag smälter så fort du tar i mig" . Den går inte hem längre!


3e bilden:

En bild på någon i din familj.

Andvänd några ggr :)
Mi kära oskar

2a bilden:

En bild på dig själv.


torsdag morgon

idag blir det matte prov :/ känner mig rätt så säker :) Sedan spanska prov idag också :( slutar kl 3 idag sen ska jag sova!!! är sååå törtttttttttttttt! Ska snart iväg till skolan så heej :)


1a bilden:

Någon du umgås väldigt mycket med.


Bilder bilder

Ska nog prova detta :) som "absolut ingen annan gör" ;P

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte vart med på länge.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminer dig om gamla tider.

15e bilden: En person du vill vara med.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid.

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i sommras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Ska försöka göra det :)


seee you later bich!



Bästa skoldagen!!! 2 instälda lektioner så börja 10 10 med matte sen teknik efter lunch slutarmed 2h tex slöjd, after så när man cykla hem hade all snö och is smält så det såg ut som om jag hade badat med benen i vatten :O Senare idag eller aa snart ska amn iväg och träna :) Är skit taggad!!!!!!!!!!!! Hoppas att det blir roligt idag :) Lysnar på musik just nu :) men ska snart byta om till träningskläder :)
Juste igår platta jag håret :O Gjorde det typ senast i september :O


SÅ COOL

Heej aa skolan idag var skit skön :) Fick veta att vi slipper två lektioner imorgon och på Onsdag :) Så börjar vid 10 båda dagarna :) Ingen idrott idag heller eller jo men det var masage för skol DM var på våran idottstid :)  Snart ska man iväg och träna småtjejorna i träningshallen :) Men innan det så ska jag äta något :) Men ni får ha det så bra :)



'

nu sova !

Jag gör vad som behövs!



Neej nu blir det nog sova för mig :) Imorgon ska man iväg till simhallen med familjen typ vid 10 så jag måste få sova lite inna imorgon :) Så det blir simhallen, sen träning :) Såg på melodifestivalen :) Aa inte dom bästa som var med idag då men det var bra att låt nr 2 gick vidare :) Sen var det några som man satt och garva åt ;P typ någon som såg ut som en bonde/karlsån på taket i sor variant ;P HAHAHAHAHAHAHAHAH!!! Aa men nu ska jag borsta tänderna sen ska man se på en trågig film så att man kanske blir lite trött... Hahha aa.. nej vet inte men ajaja heej då och sov gott :)



SAKNAR SOMMAR!

ROUND & ROUND


Jaa igår var det övernattning i hallen sen så kom man hem idag :) nu ska jag kolla på melodifestivallen :)

tjo

Heej nu är man färdig för att gå till skolan..., blir två lektioner istället för 3 för ingen idrott idag för mig :) så slutar 2 :) Men nu ska jag packa väskan blir det iväg till skolan :)


faaaaaaaaaaaaaaaaaan

Heej ja idag var det skolan som man brukar ha :) aa provet i SO idag gick riktigt bra :) eller vad jag tyckte :) fick också veta vad jag fick på NO provet vilket blev G+ är nöjd efetrsom det var ett svårt prov :) har ätit klar middag så nu väntar man bara på att den j*vla tvättmaskin ska bli klar!! fan vad irri!!! vill ducha!!



skolan här kommer jag"

heej nu drar jag till skolan :) vill inte är såååååååå trött!!!!! Men man måste ju har prov idag så får hoppas att det går bra :)

snabbt snabbt mat!

Jaa skolan idag var helt ok :) har pluggat som en idiot idag efter skolan har prov imorgon i so :O känner att jag inte kan något....
ska snart äta och träning ikväll vid 19 så jag hinner tyvär inte skriva ett inlägg innan jag sticker till träningen :) men ni får ha det så bra så ses vi senare bloggläsare :)


gammal bild :)

RSS 2.0