ingen hemma??

sorry för jag inte bloggar typ men pallar inrte och har inte haft tid att blogga. Just nu gör jag saker som jag inte pallar prata om de är typ tråkiga ;/ Men kanske bloggar senare :)  ses

Solat och badat :)

Heej kom just hem efetr en dag på stranden med gymnasik coolingarna :) De var riktigtr skönt vi badade och hadde roligt :D Orkar inte prata om allt de nu ska äta middag är skit hungrig. Senare ska jag och alla anndra till alex och ha kul :) Någon dag kan ni få se bilderna från öland har inte hunnit ladda upp dom på datan än men de kommer :) Så ni får ha de så bra

Massa kramar


Hemma nu och är i liv

Heej jag vill bara säga att jag lever och att jag kom hem från Öland idag :) Men bloggar senare :)

Öland här kommer jag

Heej då nu åker jag till öland :)

??

var har alla kommentarer försvunit?

Var och när

Heej, nu har jag vart i jakan med mamma, letade efter sandaler, har lite problem att hitta de. Men hittade en tröja som jag köpte så de kommer upp bild på den och bikinin som ag köpte :)



Gina


Bikini båda delarna stadium

Ingen bloggning

Heej, sorry för dåligt bloggande men har inte haft tid och har inte pallat att blogga. :/  Men ni har inte missat någor specielt, men idag har jag köpt en bikini som ni kan få se. :)

1323

Fick en kommenta

Svar Runt 30 st per dag :)

X2000

En sak jag funderat länge på är att när man har åkt tåg som typ X2000 tåg så har dom ju typ något slaks paper aktigt grejs på sätet där man har huvet. Om ni inte fattar vad jag menar så har jag en bild (inte den bästa men något)  De är de vita jag mennar.

Tänck dom som städar som ska byta dom i tågen, dom kanske måsta byta varje gång hella tåget har tömts och så måste man dra loss alla sen så måste man ju säta ditt som :O De måste ju vara jätte jobbit :S Ja om jag får välja så skulle jag alldrig vilja jobba som en sådan person :O

Och sen dom dära påsarna som man kan slänga skräpp i som alltid finns där, och den som måste städa ska ju yp dra bort dom från där dom sitter :O D
Eller dom dära påsarna som man har skräpp i de måste ju vara jobbit att ta bort alla, och sen så måste man ju typ ha en vagn där man kan slänga alla skräpp påsar och pappret som man drar bort från sätena :O

Och om man ska gå till en annan vagn med den lilla skräp vagnen måset ju vara jätte jobbit. För antingen måste men klämas i dom små dörarna som man går igenom :O Eller så måste men kliva av tåget och sen kliva på tåget på anndra vagnen :O De är ju ännu väre.
Ja ja vet inte vad ni tycker men om folk har såna jobb skulle jag alldrig vilja jobba som de :O

Tack för att ni läste vad jag tänker ;P

REGN PÅ SKOLAVSLUTNIG FY



Heej. Dagen har vart skit p.g.a  allt regn på skolavslutningen!!!!! LIte förbanad om man har de så ska man ju ha fint väder!!! Inte något regn :@ Just nu sitter jag och chattar med väner och blir anfallen av sms :O Har inget att gara, så pratar om någon ska göra något imorgon ;) Snart är kl 8 så då blir de tv, efetrsom vi har typ en erbjudande att vi har alla kanler i typ 1 vecka så måste de ju gå någon bra film på tv ;P  Och jag hoppas att de är bra väder imorgon :)

Hej :D

SOMMARLOV!!



Änterligen är man fri!!! Kan göra vad man vill!! Och de är skönt!

IN MED DIG!



Gina



Gina
De var ett tag sen man skafa något nytt i garderoben :)

1004


bild av johanna

Heej på er och godmorgon på er!

Är hemma från skolan idag igen. Men om jag mår bra och orkar kanske jag går till skolan imorgon. Men om inte ska jag endå gå på skolavslutningen!! Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag har typ kollat på alla mina filmer ;P Och vi har lite problem så vi kan bara kolla på 1, 2, 4 och 6. Men de får gå :) Men ni får ha de så bra :)

PUSS PÅ ER


???



Funderar vad säger ni? Passade jag i detta?

Hemma



Heej!!

Igår kom vi hem från lund. De gick ganska bra fast jag skada mig, så när vi kom till centralen åkte vi till sjukhuset för att kolla upp de. Och vi sat där i typ 3-4 timmar. Och jag kan inte träna nu :( Men som tur är de inte så jätte många träningar kvar. Men just nu hoppar jag runt på kryckor. Men som tur e ska jag inte hoppa på dom i all tid ;P Men ska snart äta middag så jag ska sluta skriva. Men vi ses senare :)

Massa kramar

SE UPP FÖR HÄR KOMMER VI!!



Heej på er!!

Ja imorgon åker jag till Lund för att tävla, ni får önska mig lycka till :) Så jag sitter och packar nu men jag har lite panik för jag har ingen luft maddras och då har jag ingen stans att sova :O Men de orkar jag inte prata om nu. Idag var jag hemma från skolan för jag hadde jätte ont i magen :O Men de är mycket bättre nu har kunnat vara ute utan att må dåligt och sånt. Passar Oskar för mamma jobbar kväl och Andreas är på AC/DC konssär. Men nu måste jag forttsäta att leta efter en lufrmaddras :O Så ni får ha de så bra nu.


LOVE LOVE LOVE

MÅNDAENS FÖRSTA

Månadens första outfit :)



SVART: H&M
BLÅT: Ellinor

KÄRLEKEN ÄR I LUFTEN





ÄLSKAR DIG ÄVEN OM DU INTE VET DE <3

RSS 2.0