358



haha lite komiskt att jag har lika många vänner som bilder ;P
358 vänner och 358 bilder :D ville bara tt ni skulle veta ;P


PUFFA?

heej jag kanske e lite efter när det är med facebook och så men vadfan betyder PUFFA!?? Jag har ingen aning om vad det betyder! :O om någon vet kan ni väll typ fixa en lite kommentar eller så :)om när skit gulliga :D för jag fattar nada om de? :O



gammal bild ;)

sommar sol och jätte cool....

är ja skolan idag vet inte om jag börjar 8 eller inte försöker få tag på alla men går inte så bra :O ser ut och det är gråt och - gradet !!! vill ha + grader och sol och värme!!! men ni får ha det bra ses snerare :) 



träning!



snart blir det träning ska ta bussen som går 20 i :) idag har man tagit det lungt men nu ska man träna "snart" :)  nu blev det här ett snabbt inlägg eftersom jag ska gå typ nu så att ajg inte missar bussen :) men ni får ha det bra :)

nej vet inte

 

 

om jag fick skulle jag ta...


min kära :)

här kommer några bilder på min halsduk som jag har virkat i skolan är riktigt nöjd :)


jag är för cool för detta

Hemma från skolan nu :) blev klar med min halsduk och  den kan ni få se senare :) ska åka till träningen idag oich se om jga kan träna något :/ alltså köra styrka vilket e de som jagf kan göra får inte börja än eller vet inte känner att jag skulle vilja prova att springa mera eller så... låter kanske konstigt men skulle vilja börja köra nu!!!

sen sa alla va?




musik nu :D skolan var seg som f*n somna typ på alla lektioner :/ men tränade småtejorna iodag oickså gjorde inte så myckjet min rygg är paj och jag är paj men får se :_)


skolan på en måndag i - grader :/

nu blir det av till skolan sanrt ska cykla tror jag kommer frysa ihjäl det är ju minus grader :(  
men aja heej på er  <33

aa nee mm aha okej

Ja  skolan idag :/ är skita trött! :O  men när man vaknar och ska säta sig vid datan snabbt (data nörd) så är tuch grejen för datamusen av och caps lock lyser även om den är av :O har skita ont i ryggen och är skita seg :/ igår var man i kista med mamma en snabbis, köpte två tröor på gina :) ni får se sen :) skolan börjar 0945 :) då är det idrott avslappning :/ kommer inte ha masage pga min rygg som nu har pajat :( men man får hoppas att den blir bra tills jag kan börja köra med min fot.  det är tur att jag har ont i ryggen nu när jag endå inte kan träna :) så se det från ljusa sidan:) men ska äta frukosty nu :)


jag nu inte lika röd längre :)

arg!

nej nu är jagt förbanad!

jag ska bli jag igen

Jag ska fixa en färg i håret då jag blir så nära min riktiga hårfärg som möjligt!!! :D







bara för att!



bara för att jag är så rolig!


28e bilden:

En tokig bild



pallar inte vända den


09:00? nej! 07:30? ja!

Aaa börjar halv 11 idag skulle gå upp kl 9 :) men tror ni att man gjorde de? Nej! För när man väll får sova på morgonen vakanr man halv 8 på morgonen! :O Har bara legat och lysnat på musik sen jag vakna så man har inte gjort så mycket :) platta håret igår och det ser utt som om jag har... vet  inte men håret går rakt utt :O Ska kanske äta frukost nu börjar bli hungrig :) Ses senare :)


BLONDIE!!!!

Vill vara blond igen vill ta bort mitt färgade hår vill bli blond!!!!! Skulle inte vara fel att vara mig själv igen :)


-

nu är man vakan kollar på vakna med the voice:) äter frukost och slappar ska cykla idag till skolan tror jag så drar mig till skolan vid typ 20 i 8 :) men ni får ha det så bra :)

27e bilden:

En bild som du alltid skrattar åt.




oskar fick inte sin bästa bild ;P


ja nu

Jaa bloggandet suger!!! och kommer typ göra hella veckan :O men det kommer göra det, för ligger efter så mycket i skolan så tyvärr kommer det inte bli mycket bloggande denhära veckan men kommer blogga nästa vecka :) just nu slappar man och chattar har just tvättat bort sminketoch ska sova snart så ni får ha det riktigt bra :)


1000

1000 detta blir mitt 1000 de inlägg!


snabics

kom hem från åland igår mår inte så bra så är hemma idag :(

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO panik!






Åhhhhnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Jag har panik just nu! Ska typ upp 5 imorgon och jag ska vara klar då! :O Tror ni att jag är de? Nej! Jag har inte ens packat ner något i min väska utom luft! :O Har inte ens tagit fram den än! :O och min frukost ska vara klar och  jag ska fixa fram kläderna och allt!! :O Inte bra!!!!! ska nog göra det nu.... annars sitter jag vid 2 inatt och försöker packa min väska :O aa inget fredagsmys för mig eller får göra det med min kära reseväska :D :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ha det så bra :)

Fredagsmys :D

 


sudiedag!

Jaa studiedag idag :) Ska nog bara sova och slappa nej inte sov för jag har ätit frukost men ska nog bara slappa och se på tv eller så har inga pengar så kan inte åka någon stans så får bara vara hemma :) Väntar tills det blir barnbidrag så man kan få lite pengar :) Igår var jag och titta på träningen och prata med isa om ledare och sånt :) När jag kom hem var jag så trött så jag gick och la mig och sov :) Aaa mina besökare steg förra veckan bara sådär :O aa liksom och sen nu bara skönk de. Aja sånt får man leva med :)



26e bilden:

Någon/några som du alltid har roligt med.


sthlm!

Här är videon från stockholmsmästerskapen! :) Med mina finna tjejor! :D


25e bilden:

En person som alltid gör dig glad.


24e bilden:

En bild som gör dig glad.



varning!

Jaa en dag utan skola idag var det frilufsdag så skulle bowla och simma men simningen sket sig, på morgonen åkte mamma och jag för att gipsa ommitt ben för gipset var förstort och dom gipsa skit konstigt och kom hem halv 1 så ingen bowling för då skulle man vara där kvart i 12 :(
Så senare vid 3 åkte vi in till jakan för att klipa mig vart inte som jag ville men får väll fixa sånt sen :) det vart ju helt ok :)
efter åkte jag till hallen för att prata med angelica och så men stana kvar under träningen kunde ju inte passa eller så men vart att sitta och se vilka som är tävlingsklara på vaven :) Aa om jag får mer ont av hur gipset sitter får man väll åka in till dom igen och fixa det :/ orkar inte!
 var ju inte i skolan vecka 7-8 för då var det prao, sen vecka 9 var det ju lov gick sen i skolan måndag tisdag och sen var jag ju hemma pgr av foten och idag var jag ju tvungen att fixa foten och om jag måste skipa skolan imorgon kommer jag få utbrott!!



!

Inte lika mycket bloggande vart det i helgen men men :) ska ta och sova nu :) så natt på er från sthlm :)


23e bilden:

En bild från i sommras.


tävling

Jaa nu drar jag rill hallen för att heja på tävlingen så heej på er!


snabbis

Idag åkte vi till min kusik och dom för att se på melodifestivalen final vi åt middag och hade trevligt :) Tyvär var det inte rätt låt som vann men aja, kom nys hem och det blir sova för min del typ så heej :)

22a bilden:

En bild på en tid du saknar.




söta amanda <33

21a bilden:

En person som alltid ställer upp för dig.

 

kära mamma!


design?

Aa som ni ser har jag ändrat lite på bloggen är inte helt nöjd vill ha en annan grå färg :) men annars ser det rätt bra ut :) Om ni aknske tycker att jag ska ändra något kan ni bara säga för jag har inte så många idere :)

never say never

Duchat nu ska säga inte lätt!! :O


Våga välja rätt...




120311

Aaa vakna halv 9 :O har legat i sängen med datan och lysnat på musik fram till typ nu. Idag ska jag nog packa min väska till imorgon inte för att jag måste ha med så mycket men typ dräkten om någon skulle glöma sin :) Och senare ikväll ska man iväg till sina kusiner för att se melodifestivalen :) men ha det så bra ska äta frukost nu :)



bild från när jag var blond

 


<3

sova nu :)

Monster!!! Ahhhh





facebook

Nu har facebook pajat också!! Ahhha så irri! :(

XD älskar er!

Aaa vad ska man säga samma som alltid :D Musik, chattar och slappar gör man nu :D vilket man "alldrig" brukar göra ;P Var och kolla på träningen idag och det såg skit bra ut!! :D Skulle själv vilja vara med och tävla men nu får man vara en bra hejare istället!! :D Ska ha JG overolen på mig, måla JG logen i fejset och ha pom poms (stavas) pch så på golvet och heja! ;P Haha nej men ska peppa dom så mycket det går att göra :D



fett dålig humor XD

Miss you



SAKNAR DIG! Men du gör tydligen inte de? :'(


jag har ingen fantasi nej jag har ingen fantasi gud vad tråkigt om man inte har en fanatsi






Nu ska jag se på tv först family guy, sen simpsons. Ska åka till träningen idag också och titta på lite men nu tv!

20e bilden:

En bild på dina närmaste.


Jaaa bästa!

Aaa snart ska man äta middag! Jaaaaaaaa!!!! Så glad jag blir det är ju bästa stunden på hella dagen ;P Vi ska äta köbullar och hemmagjort potatis mos, mycket gogare än pulver :) Yeppi!!!!!! älskar middag! :D
Aaa men ska äta det snart sen blir det väll iväg till martin för att hämta saker.... har sutit på samma ställe typ hella dage tror att jag dör!!!!!! nej jag har vart uppe och fixat lunch, frukost gå på toa och sånt men annars har jag vart i soffan hella dagen....



sjuk bättre än inte?

Aa, har sååååååååå träkigt vet inte vad jag ska göra :O jag kan inte städa mitt rum som jag vill göra och jag kan inte göra något alls typ nu.
När man e hemma och e sjuk då så sover man ju typ hella tiden och kollar på tv då och då sen sover man mer, så då tänker man inte på tiden den bara försviner.
men när man inte e sjuk då sovar man ju inte hella dagen eller inte jag, vaknar kanske vid 10 sen vet jag inte vad jag ska göra, men nu så får jag bara sitta i soffan och bara göra inget, på helger är det ok men då kan man prata med folk på facebook mm, men nu är ju alla i skolan :( så dår är det bara lång tråkigt torde att kl var typ 3 men den var ju bara 1 typ och då har jag vart vaken i typ 3 timmar men känns som typ en hel dag!


19e bilden:

En person som är snygg.

 


frukost är inte lätt



aa så ser man utt nu, är hemma idag men om jag orkar ska jag till skolan imorgon :) lysnar på musik och äter frukost, kan säga det var inte lätt att ta frukosten till bordet, aa... har inget att göra men ni får ha det så bra :)

Nej otur

Aa gjorde illa mig igår på träningen han träna i typ 15 min och sen skadar man sig ingen tävling för mig de, stucking var det men en riktigt hård så fick gips som typ stöd för foten så jag kan bli bättre snabare, aa så nu sitter man här :S

jävla pis skit!

nej j*ävla pis f****g skit!!! hatar de nej nu vill jag inte längre hatar de vill tävla!!!

Detta fäl måste fyllas i!?

AA nu musik och tv, vad ska man annars göra, sitter och chattar också men vad ska man säga till en person om den frågar "vem" på facebook?? haha liksom ska man börja med sin hela livs tid eller, vad ska man säga ens namn men mer då? aa ska försöka lista ut de nu :) haha aa känner att jag skrivar ofta haha i mina inlägg :O nej nu ska jag sluta eller kanske :) aa men lev livet :)


18e bilden:

En bild på din fritid.




aa liksom tävlingar, träningar, gymnastik typ :)

hahahahhahah

ja nu sitter jag och pluggar i skolan

nu måste man komma i tid också:(

Heej då nu drar jag till skolan :/

Matte boken saknar dig!



moron moron god morgon!!!!

Idag är der skola... nej orkar inte men man måste ju. Äter frukost och se på tv nu måste sen packa min väska och ta på mig vantar mösa jacka och skor för att kunna cyckla tror att jag kommer vurpa med cyckeln typ flera gånger! :O men nu så säger jag heej på er :)

Nej finns inga ord!!!


aa vet sååå snygg :)



Ska snart gå och sova tror jag :) Aa liksom skola imorgon efetr 3 veckor :O Nytt schema och så nu måste man lära sig det :/ aa och det är ju inte bättre heller... nej man börjar halv 11 typ åp fredag och slutar kvart över 4!! aa, någon måste hata klass 8A... men vem? ;)
 Just nu siter man och dreglar över snyggingar ;P haha nej lysnar på musik coh chattar... som jag sa ska nog sova snart så ni får ha det skita bra medans jag säger godnatt :)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





jag dör!!!!!! Så snygg!!!


playhouse disney

 

Aa idag är det söndag!!! Sista dagen på sportlovet!! Inte bra, man märker att man vart borta från skolan på ett tag börjar vli lite fel på stavningen jag menar överdrivet typ ett w som kommer in i chokllad nej jag vet inte men tyå något sånt, men idag blir det en dag i hallen och sen några timmar hemma sen skolan!!!!! :OOOOOOOOOOOOO panik!? Nej vet inte men nu ska jag äta frkost :)

aa

Nu chattar man för fulla vägar och lysnar på musik :) ska typ sova snart :)

17e bilden:

En ovanlig bild.


16e bilden:

En bild på dig själv.


 gammal bild från öland 2008 eller 07

mm,aaa, nee, joo, aha ,okej, va?

tv nu orkar inte blogga ska typ spva snart :)

Träning kl 10!!!



Jaa idag ska man iväg på träning går typ snart ska med tåget som går 28. träning med janne, typ skruvar och sånt :) sen så blir det hem och sen träning igen :) aa men nu sitter jag och slappar ska ju gå snart som jag sa så det finns inget att göra innan. Min kommer ham vid typ 1 så hör då kanske :)


Snyggingen is in the blogg ;P

Jaa, igår var man på bio i kista och såg MIN LÅTSAS FRU med julia filmen sluta 11 så vi kom hem vid halv 12 så julia sov här.. fick lämna oskar på morgonen ocjså sen så sov man igen vi vaknade vid 2 typ såg på film avatar sen tv och vid 5 så kom mamma och dom hem så där sitter vi i pyjamas och täcke i varsin soffa och ser på tv. Ingen träning för mig idag tog det bara lungt men ska träna imorgon :) åkte till jakan och shoppa mat med mamma ochså köpte en 200g chokladkaka och läkerol till mig, men nu ska man väl ducha sen får man se :)


aa snygging :D

Snyggingen is in the blogg ;P

Jaa, igår var man på bio i kista och såg MIN LÅTSAS FRU med julia filmen sluta 11 så vi kom hem vid halv 12 så julia sov här.. fick lämna oskar på morgonen ocjså sen så sov man igen vi vaknade vid 2 typ såg på film avatar sen tv och vid 5 så kom mamma och dom hem så där sitter vi i pyjamas och täcke i varsin soffa och ser på tv. Ingen träning för mig idag tog det bara lungt men ska träna imorgon :) åkte till jakan och shoppa mat med mamma ochså köpte en 200g chokladkaka och läkerol till mig, men nu ska man väl ducha sen får man se :)


aa snygging :D

RSS 2.0