Hellluueee på er igen!!! Gästbloggish!! <3333

Jaaa som rubriken säger! <3

Hejj på er just nu sitter jag här och lyssnar på musik och är med en kompis...
Just nu står hon och dansar ((: ohh juste har jag sagt att jag dansar också!! <333 och jag världens bästa danslärare! <333
Idag så vaknade jag halv två och så käkade jag frukost och sen fixade jag mejj sen så skulle man dra till dansen! <33
GISSA vad för DANS jag dansar?!

Guud vad jag älskar er och det är det jag vill säga och kolla in denna blogg så älskar jag er ännu mer!!!

http://stockholmsbruudarna.blogg.se/

Loveu tjejen min! <33



Loveu Gumman min! (Angelica)<33

Ha det bäst så länge och BTW! Barkarby! <333

// Puss på kinden
Johanna <33


GODA ELLER ONDA?

Igår gjorde jag och oskar muffins som vart skit goda :D Lite udda men gud vad dom vart goda :) Hade grön glasyr och råtor på:) Här kommer någon bild på dom :)

Inte det bästa kvalitet ;P

Spegen spegen på vägen där säg vem som vakrast i landet är...

Heej idag var det träning gick inte så bra var så seg och då gick det inte bättre :O
När jag kom hem var min spegel uppe på vägen! Fy fan vad skönt! Att äntligen ha en spegal i rumet :)


lördagen är en slappar dag

Idag ska det npg bara bli en slappa dag :) Kanske ser på en film längtar så ycket till jag blir 15 år!! Då kan jag få hyra filmer, så jäkla störande att jag inte kan göra det än! Måste be typ mamma gå och hyra en film då.
Sen så kanske man ska sita vid datan... vet inte men något liknade :)



Men nu ska man in i en duch :)

Ellinor

sitter och chattar med kära Ellinor:)
Bästa samtalet ;P

TRUPPLIGAN 2= SILVER!!!!!

Här är videon från truppligan 2!!! Vi tog silver!! :D



Är inte med på dom två första varven för jag hadde så ont i mitt knä :( Men är med på sista varvet och är 7:a den persdonen med massa blå skyd ;P

Johanna som gäst bloggar! <33

Heejhopp bloggen just nu är det Johanna som bloggar häre! <33
Just nu sitter man här och bloggar och pluggar och lyssnar på musik...
Pluggar och pluggar som fan har So-prov på Fredag om myter och sånt shit! -.-''
Fan får huvudvärk av prov.. )): har typ Provfobi säger vi jag klarar fan inte av det!

kolla in min blogg om ni vill! <333

www.stockholmsbruudarna.blogg.se

Hare gött! <33

Kanske bloggar någon annan gång

// puss på kinden! <333




(Osminkad)


tisdags träning med en liten berättelse :)

Imorgon är det tävling!!! Ahhh tagga alla älskade gympatjejor :D Imorgon gäler det!!

Hej kom hem från träningen typ 30 min sen, gick då med mamma till coop och köpte rostbiff till imorgon som jag ska ha och äta. Sen åt jag middag :)
Imorgon så ska jag gå tidigare från skollan så jag hinner bli klar med resten. Så jag ska hoppa idrotten och innan sista lektionen ska jag byta om till det jag ska åka i, alltså dom smurfblåa JG byxorna med adidas träningsbyxorna under:) Så snygg man ska vara kommer inte ta på mig JG jackan utan en vanlig tjoktröja men endå vad jag kommer vara het alla kommer vilja vara mig i klassen ;P



Träningen gick väl okej körde inte så mycket skruvar :( Och fick ont i mitt knä igen :( Men hoppas att det går bättre imorgon :) Ska in i en dusch och sen gå och sova är så tröt!!!

Love u!

Kära gymnaster! <3

Tisdag

Hemma från skolan nu!!!
Imorse var de typ 4 minus grader :O Och det var lite klat bara skulle cykla så man hade halstuk och vantar. Skolan var tråkig fick gör hkk provet idag och han göra mat :) Gick inte så bra fick veta mitt resultat efter ett tag fick precis 29 poäng :O 29 var G och under var ig snaka om tur hadde inte pluggat mycket alls :D
Har gjort matten 2 läxor i matten om jag ska vara exakt :D
Senare idag blir det iväg till träningen där vi ska repa lite på varven och så kommer vi och alla andra lag som ska vara med på tävlingen imorgon via up :) Kom och tita om ni vill ;P Eller imorgon ;P

Är så nervös, inte för imorgon (än) men för idag :O Låter lite konstigt men jag kör nya saker :) Men nu ska jag äta melis och sen blir det av till träningen :)

Vad är ditt problem blogg.se?!?!?!?

Oj juste vad är det fär fel på blogg.se???? När man gör ett inlägg och vill visa det så står det alltid "ditt inlägg är prublicerat och kommer snart synas på din blogg" typ, som igår då kom det upp typ 40 min efter att jag gjort inlägget!!! SÅ jäkla irri!

Måndag

Heej tyvärr vart det inget bloggande idag :( Men har inte haft tid vart tvungen att plugga till hkk provet imorgon, som jag ska göra undertiden alla andra får göra god mat. Och sen fick jag inte göra sp provet idag hon tyckte att jag skulle göra det när alla som behövde göra sit omprov. Men nu ska jag sova är skit tröt.

godnatt käara bloggläsare :)

TRÄNING OCH PLUGG

Heej kära bloggläsare!!

Idag var det träning som ni kanske vet :D Var inte så vaken när man kom och dom prata om att dom ska ta ut dom som skuller köra dom olika varven. Så då vart man pigg och körde som en galning i början körde tzuka till "hårt" för första gången :D Och körde 2½ skruv också :D Är med på alla tre varven som det ser utt nu. Är skit glad för det men om man orkar :O på 1½ skruv är det ok men på 2½ skruven och tzukan måste man springa som om det var eld i byxorna ;P För att komma runt ;P Men hoppas det går bra :)
Tävlingen är på onsdag och bara 1 träning kvar!! Ahaaaaaaa...

Nu har man pluggat i 2 timmar och duchat. Har spanska prov imorgon och kunde typ inget så då var det bara att plugga och plugga tills något fasna i huvet :) Men är ganska nöjd med allt pluggande. Ska snart sova ska borsta tänderna och sånt.


TRÄNING OCH PLUGG

Heej kära bloggläsare!!

Idag var det träning som ni kanske vet :D Var inte så vaken när man kom och dom prata om att dom ska ta ut dom som skuller köra dom olika varven. Så då vart man pigg och körde som en galning i början körde tzuka till "hårt" för första gången :D Och körde 2½ skruv också :D Är med på alla tre varven som det ser utt nu. Är skit glad för det men om man orkar :O på 1½ skruv är det ok men på 2½ skruven och tzukan måste man springa som om det var eld i byxorna ;P För att komma runt ;P Men hoppas det går bra :)
Tävlingen är på onsdag och bara 1 träning kvar!! Ahaaaaaaa...

Nu har man pluggat i 2 timmar och duchat. Har spanska prov imorgon och kunde typ inget så då var det bara att plugga och plugga tills något fasna i huvet :) Men är ganska nöjd med allt pluggande. Ska snart sova ska borsta tänderna och sånt.

love love

1037

Godmorgon!!!

Vaknade nyss och har gjort frukost ocg gåt och satt mig i mitt rum:) Idag vlir det träning och plugg.  Vad kul att träna har inte tränat på en vecka :O Men hoppas det går bra.
Är skit seg vet inte varför kanske beror det på vädret... det är svart moln och typ spöregnar. Och typ minus grader.
Men nu ska man äta klart sin frukost och plugga :( Heej på er!

IT'S MY LIFE




Bild på alla kära gymnaster :D

Dagens



Dålig bild tagen med webben.

Tröja :H&M
Legins: Gina
Har ett linne från gina också på.

LÖRDAG

Heej filmen igår var skit bra :D Men det var inte så mycket 3D i den och så kommer det en fortsätning den slutade typ mitt i filmen efter värsta action senen så om amn vill veta slutet så mååste man se uppföljaren. Den var lite övernatulig som typ filmen avatar men hellt okej :)

Idag är det lördag! Fy fan vad skönt :) Ska ta typ lungt sen så senare idag blir det pugg eftersom jag missade proven föra veckan för att jag var sjuk så ska jag göra dom nästa vecka på måndag och tisdag. Så jag ska plugga senare idag lite :)
Idag ska Andreas måla om i sovrumet så man ska inte vara ivägen ;P Får se vad som händer. Sen ska vi också sätta på min spegel på vägen :) Fick en puzzel spegel tror jag det heter typ ;P Men den ska vi sätta up idag eller imorgon men ska tjata på dom lite så det kanske blir idag :)

Men  nu får ni ha det bra :) hej


Reser i tiden

Innan man går så ska man göra en snabb sak pallar inte vänta till filmen börjar kvart over 9 så nu ska man resa lite ;P Så nu börjar filmen typ.



Nej kl är 19:20 nu men inte om man reser i tiden ;P Så det kommer komma upp 21:15 nu :D Fy fan vad coolt!!


Nu är det dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör

Snart blir det av till kista på bio :D Med kära Julia. Ska fixa lite sen blir det av. Så ni får ha det så skönt på fredagen.


Julia och jag från i sommras på öland :D Vi kör kubb eller vi gjorde det ;P

Några frågor

Tänkte svara på några frågor som jag fåt

Hur många läsare har du?
Just nu har jag ca 35 st
Family guy elr the simpsons?
The Simpsons självklart :D
sprite elr hallonsoda?

Båda är goda men skulle nog ta hallonsoda
matte elr NO?

Matte är skit dålig på no
actionfilm elr dramafilm?

Actionfilm har alldrig tyckt om dramafilm så mycket.
Äpplen elr päron?

Äpple :D
Te elr kaffe?

Te



Glöm inte fråga :D


INGEN RUBLIK :O

Idag var det okej i skolan hadde bara en lektion sen så skulle vi åka iväg och spela tenis, jag var inte med som ni vet det skrev jag tidigare idag. Så jag och några till skulle promenera till jakans centrum och fota burger king bara så att vi typ hadde bevis för att vi hadde promeerat ditt :O
Och man frös ju bara lite eftersom det var snö ute.

Vaknade i natt pga att jag fick sms typ vid 4 och då var det värsta snö stormen vart skit började sjunga "jag ser det snöa, jag ser det snöa det var väll roligt HURRA!!." Nej men det var så fint när det snöa :D Men det ju bara höst så det känns lite fel att det snöar nu :O Nyår 2009 :)

DAG OCH TID

Vad är det för skit som dom nu har fixat på blogg.se???

Vad ska detta vara för något? Förstår inget... är det så man kan ändra dag och tid eller? Kanske men vad har man för användning av det? Verkar bara onödigt.


Fredag!!

söta Lucas :D


Heej!!

Idag blir det skola för mig!! Känns skönt att få gå till skolan, jag avskyr att vara sjuk. Känns helt okej att komma till skolan idag :) Även lite onödigt för jag ska bara vara på no och engelskan för idrotten ska jag inte vara med på pga att jag vart sjuk så länge och är fortfarande lite förkyld. Ni vet ont i halsen och lite seg. Så jag ska sitta i 2 timmar och titta på medans allla andra ska köra tenis :O Gud vad tråkigt!!!

Har så tråkigt så jag ska nog ta och göra något att äta innan man ska till skolan :)

kära Oskar :D


Gymnastik...

Här är videon från tävlingen föra veckan :)



Sist på alla varv :)

80-TALET

Sitter och slappar framför datan. Lyssnar på musik, självklart är de musik från 80-talet :D Sjukt bra musik :) Men finns också kändisar som man inte fatar blev kända :O


Bild för ca 2 år sen :)

SOMMAREN!! VART ÄR DU?





Jag vill ha sommar!! Så jävla tröt på all kyla!! Vill ha värme vill vara brun inte se ut som en zombe!!! Saknar sommaren vara på stranden, sitta på kvälen och ändå vara varm! Vara med kompisar gå på stranden! SOMMAREN!!!


Sjuk och trött kan det bli bättre?

Hej på er!!!!

Men det blir nog hej då :( För nu ska jag gå och sova. Tyvär blir det ingen skola för mig imorgon, men jag hoppas att jag blir frisk snart :) Klarar inte av att vara sjuk :O
Men nu något helt annat i typ 3 dagar har jag typ inte haft några besökare alls på bloggen typ 5-8 st men idag bara sådär hade jag ca 20 st det är sjukt vad hände :) Är glad över det så nu ska jag blogga lite mer så jag kanske får tillbaka mina läsare :) Men nu ska jag sova är sjukt trött ;P



ANKAN BLOGGAR

Nej vet att jag vart dålig på att blogg men nu har jag något jag kan skylle på ;P Jag är sjuk och har inte pallat blogga :O Men när jag är frisk ska jag blogga mer :) Jag vart sjuk i måndags fick gå hem från skolan :( Har vart hemma sen des... idag måde jag inte bättre pecis och fick vara hemma :( Det var prov idag hoppas att det inte är allt för svårt sen när man ska göra det :O Men nu ska jag slappa så höres vi senare :)

 Bild från helgen :)

resa i tiden

Heej nu är det plötsligt den 20 oktober och kl är typ 8 :O 

måndagen är här :O



Heej mina bloggläsare!!! Snart blir det av till skolan :/ Blää orkar inte gå ditt idag :( Är så tröt men man måste ju, har två prov denhära veckan så man måste ju gå så man kan lära sig något till proven.

Om någon vill veta så är min vecka...

Måndag- skola och träning på gymet

Tisdag- Skola (kanske hemkunskapsprov) och träning

Onsdag- Skola (kanske hemkunskaps prov om det inte blir på tisdagen) spanska prov och träning.

Torsdag- Skola inget mer (tror jag)

Fredag- Skola och träning

Och så var skolveckan slut :D

 

Som ni kanske märkte så vet jag inte när vi har hemkunskaps prov för vi skulle haft det idag men vi kunde inte så de blir någon dag denna vecka :) Bara det blir över så man slipper tänka på det :) Men nu ska jag stänga ner datan och börja gå mot skolan :)


//Ankan


sova

Nu blir det sova för mig :) så heej då

glöm inte min frågestund :)

ALLT I SAMMA MENING

Heej jag vet att jag inte har bloggat sen typ den 11 men har dels inte haft tid och har inte orkat :O Men jag ska försöka bli bättre på det :) Vet att jag typ har sagt det typ miljoner gånger :) Men ska försöka :)

I torsdags tävlade jag och de gick bra stod på alla varv och är så stolt över alla!!! Kan lägga upp videon från youtube senare den kom upp på youtube redan samma dag som vi tävlade :O Men de ska jag göra senare idag :)
Igår var det övernattning i hallen och en hemlig aktivitet underdagen... fick veta på bussen typ när vi var framme att vi skulle springa kalv ruset (tror de hette så) och de var såååååå jobbigt och jag ska alldrig göra om det :O!!! Och senare tränade vi lite på skoj och hoppade trampolin. Kollade på filmer från våruppvisningar och sånt.
Kom hem vid 10 idag har typ inte sovigt något i natt men sov lite idag.

Just nu sitter jag i sängen i mitt nya rum!!!! Har äntligen fått tillbaka mitt gamla rum :D Så skönt! Och de är ny målat och är så glad :D Idag blir det bara att slappa :) Så ni får ha det bästa :D


Hej... då??

Heej på er!!!

Har ätid middag nu och ska snart iväg... inget har hänt idag men nu bk´lir det ett snabbt inlägg så hej då :)

STAVNING

Heej ja fick en kommentar det var någon som sa att jag stavat fel på min header... tack för att du sa det annars skulle jag alldrig märkt det, men jag har lite svårare med stavning. Men ska försöka ändra de snerae :)

FRÅGESTUND



Nu är det frågestund!!! Där ni får fråga mig det ni vill veta :) Och sen kommer jag svara på frågorna :) Ha de så bra :)

DATA NÖRD?!



Heej mina älskade blogg läsare :)
Vet att jag inte har bloggat på länge. Men har inte orkat :O Men nu struntar man i det för jag bloggar ju nu ;P
Idag blir det träning :D Yeppi... ska tävla på torsdag!! Jag har inte gjort så mycket, så ni har inte misat något ;P Och det skulle nog inte vara så roligt att bara få läsa ty (idag var det skola inget hände nu blir de snart träning heej då) typ ;) Men även att jag skriver det typ varje gång :S Men ska försöka skriva lite roligare saker inte så tråkiga...
Ja jag har inte så mycket mer att skriva tror jag :/ Men ska försöka bättra mig med bloggandet :) Så ni får lite roligare, glöm inte att kommentera :)

 Love love

Idag men då var det då

Heej idag var vi och hjälpte till på typ en frulufsdag då dom gör olika fridrotts sporter :) En skola skulle ha de och då skulle vi hjälpa till :) Och först satt vi och på typ boll kasning gick bra fick bara några bollar som kom flyggandes mot en :O Sen tog vi tid på 60 meter och sa KLARA, FÄRDIGA och GÅ ;P I slutet så fråga en kille från den klassen om han kunde få springa mot mig och tävla på skoj... okej tänkte jag och det första jag typ gör är att sträka låret :O Märkte de när jag sprang klart så man fölora mot en 11 åring och sträkte låret :O Men annrs har man haft kul :D

Men nu ska jag byta om åka till jakan snabbt leta efter en grej och sen dra till träningen :D Hare bästa :D
Old bild  


0758


Yeppi pengar!!!!

Nej skoja ;P Heej på er mina bästa blogg läsare :) Idag är det skola, som det brukar vara på måndagar, inget specielt kommer hända idag (vad jag vet) men det får man se :) Börjar 9 blev väkt av mamma halv 7 kom på att jag börja 9 när jag hadde blivit klar för att gå :O Fråga mig inte hur det kommer sig att jag glömde att jag börja så sent :O Jag är LITE seg på morgonen ;P

Just nu så gör jag typ inget sitter vid datan och väntar på att tiden ska gå... Lyssnar på musik och driker vatten :) Vet inte varför men jag är jätte törstig typ hella tiden :O Det är så irriterande :/ Men ni får ha det så bra :)

Heej då kära bloggaläsare :)


jag idag



Mösa: Ellinor
Halsduk: öland
Jacka: H&M
Tjoktröja: H&M
T-tröja: H&M
Byxor:H&M
Strumpor: vet inte ;P

Heej kände att det blev mycket H&M H&M H&M ;P

bye bye

Heej då nu blir det av till träningen :) Efter så blir det av till min kusin som ska firas så det blir inte mycket bloggande idag ;P Men ni får endå ha de så bra idag mina kära blogg läsare :)


SÄG ALLDRIG ATT DU SKA GÖRA DET, FÖR DÅ MÅSTE DU GÖRA DET...






Heej iger var man i skolan helt ok :) Skulle till simhallen med skolan och vi skulle börja kavrt i 3 men våran lärare kom typ tio över :O Fick veta att de vart några sjuor som hadde gåt vilse på orgetering som skulle ta ca 20 min HAHA!!!! Så dom fick gå och leta efter dom. Och sen vart det ingen träning för mig igår för jag kom hem kl 6 och då skulle jag hinna äta och byta om till träningen så det skulle bara bli onödigt att komma sen åka igen...

Aja, idag var vi i simhallen igen men med familjen ;P och de var ju kul, sen har jag vart hemma och bara slappat :) Har lyssnat på musik och set på tv :) Men ska gå utt ett tag nu ska köpa lite tuggumi och sån ;P


old bild ;P HAHA har alldrig tänkt på att det är ett barn program på där på tvn ;P

LOVE

RSS 2.0