iväg

Heej då ska snart iväg kommer hem på söndag:) Jo juste färgade håret idag :) Är inte blond ni får se en bild på hur jag är nu de är med webben kanske inte bästa men den funkar:)


Så är jag i håret nu

GODMORGON

Hej ja idag är de fredag och jag siter och tar det lungt medans jag äter frukost börjar ju 12 så man får se vad jag ska göra dom här timmarna men glöm inte kommentera mitt föra inlägg om ni orkar :)

FRUKOST, LUNCH, MELIS, MIDDAG & KVÄLLSMÅL

Hej dagen i skolan var ok var så tröt mamma väkte med 1 TIMME!!! För tidigt idag :O Skulle börja 8 mmen fick börja 9 så hon väkte mig halv sju.  Men men när kom hem hadde mamma gjort något hon har velat göra länge ;P Färga håret :) De var såå snyggt så nu undrar jag om jag ska bli brunett :/ Men ska titta lite på tv nu börjar ju 12 imorgon så jag kan sova lite längre om jag vill de ;P

Men igen :) Om ni orkar så kan ni väl säga vad ni tycker att jag ska göra? Fortsätta som jag är nu och bli hel blond i håret eller färga de brunt kanske lite likt som jag hadde förga gången fast mer åt choklad bruna :)
Men om ni orkar säga vad ni tycker så kan ni väl ge mig en komentar :) Tack <33


LOVE/ANGE


NATTI natti

Nu blir de sova så ni får ha de bäst börjar 9 imorgon så får se om jag bloggar innan jag går :)

LOVE LLLOVVVE :)

Jag när Oskar och jag var ute och fota ett tag :) Men när de plötsligt börja ösregna :O (SKOJAR INTE)

TRÄNING

Heej nu blir de ett litet inlägg ska iväg till träningen nu så ni får ha de bäst:)

HITTA

Heej ville bara säga att jag hitta sladden till kameran vet att de gick fort men de var ju tack vare er också som önska mig lycka till :) Så just nu ladar jag upp mina få bilder från italien :S

ONSDAG

Heej på er!!

Kom hem får ca 30 min sen :) Cyklade och de öste ner regn så jag var hellt blöt när jag kom hem, fotade tyvär ingen DAGENS för jag var tyvär hellt blöt :/ Idag var skoldagen hellt ok första dagen vi jobba efter schemat men sluta tidigare för jag hadde ingen idrott :) Maten var okej men våran spanska lärare tjatade bara om att nu är de mer allvar i skolan för vi får betyg :O Jag tror hon sa att vi får betyg typ var 5 minut... Nu ska jag leta efter min kamera sladd som jag har lykats att tappa bort :O Så ni får önska mig lycka till ;P


BILD FRÅN ÖLAND :)

ny eller inte?

Jag vet att jag har blivit riktigt dålig på att blogga just nu, men funderar på att prova göra en ny blogg :/ Men får se just nu är jag inte så inne på att blogga.
Om någon orkar så kanske ni kan säga vad  ni tycker?

VAD ÄR DE FÖR SKIT!

Heej  här kommer mitt nya schema förhoppningsvis kommer de inte vara jellt så de är en dag som jag vill göra om hellt eller baa flytta så att man börjar tidigare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Som ni ser har jag x över en lektion men de är för att jag inte går på den de är för dom som inte går på idrott. Och på fredagen som jag klaga lite innan på så börjar jag liksom typ 12 mitt på dan! Och slutar kvart över fyra :O Om jag fick välja skulle jag göra så att vi börjar 10 för då slutar vi 14:00 för de är bara vi som har idrott som slutar kvart över fyra dom anndra slutar 14:00 för dom har bara 2 lektioner på fredagen och så om man börjar 10 så slutar dom iallafal 12. Men nu ska jag sluta tjata och slappa lite mer blir bara väre och väre. :(

Love frome mee


FREDAG!

Heej idag blir de anndra skoldagen börjar om 1 h 10 min :) Igår satt jag och Emma på frittids gården vi satt där till halv tre och vi sluta  11 ;P Just nu äter jag frukost. Är sååå trött, vet att jag inte blogga något igår. Men orkade inte jag ska försöka blogga lite mer men har inte orkat dom senaste dagarnar :S Men nu ska jag äta klart min frikost :)

LOVE LOVE

091810

Imorgon börjara jag i skolan ska nog bli ganska könt att man får börja dels man får träffa alla väner och att man får ha idrott igen :) Inte att man får läxor igen och sånt :O Men nu ska jag se på tv har just ätit så att ni vet ;P

NU

Heej är än förkyld så jag ska bara villa idag så att jag orkar skolan imorgon även att de är bara 2 timmar typ ;P Men nu ska jag slappa kommer inte blogga så mycket idag så ha de bra :)

EN ONÖDIG DAG

Heej har bara vart i min säng är helt dunder förkyld, så jag har bara villat tills nu så jag blir frisk innan skolan. Har inte hänt så mycket idag bara slappat. Har inte hunnit ladda upp bilderna på datan än för jag har tappat bort sladden till kameran :O Men nu ska jag slappa mer ;P

VARFÖR

Heej på er :) Idag har jag bara tagit de lungt, är skit förkyld har tappat rösten och så nu:( Så jag ska försöka bli friks innan skolan börjar :O Som jag sa igår så har jag ju inte visat några bilder från öland när jag var där anndra gången och från Italien. Men de ska jag nog göra idag :) Men nu ska jag se på tv och sen slappa med :D Så ni får ha de bra :)

Love


BILDER FRÅN ÖLAND 2?

 Oj oj oj jag kom på att jg inte la upp några bilder från Öland :O Från föra gången innan jag åkte till Italien :O Så de får jag också göra så nii kan få se några bilder :) Men de gör ju intet bätre sent än allderig :/  Så jag ska försöka göra de någon dag :)

LOVE 4 YOU :)

JG is hemma :)

Hemmmmmmmma!!!!!!!!!!!! Nu är jag tillbaka från Italien! :D De var så skönt att få sova i sin egna säng :D Men jag saknar alla mäniskor från italien, men har haft de riktigt bra där :D Har tränat, badat och tränat mer :) Berättar vad man har gjort mer sen. Vi kom typ 24:20 med flyget igår somna 3. Tog tyvär inte så många bilder :( Men några tog jag :) Men nu ska jag bara slappa och ta det lungt :)

LOVE LOVE 

ITALIEN HÄR KOMMER VI

Heej nu är allt packat och klart :D Idag blir de av till italien:D Med alla söta gymnaster!!!!!!!!!! Är såååååååååååååååååååååååååååååå himla taggad :D Vknade för 1 timme sen har ätit frukost och plattat håret :) Vi åker med bussen vid 2 och sen flygger man iväg til Italillen :) Eller allt är inte packat och hellt klart än :O Ska köpa sporttejp och jag ska lägga ner min enna bekina badade ju igår och den var blöt :O Men nu ska jag snart åka iväg inte till Italien än men snart ska försöka blogga innan jag åker men man vet ju inte så vi får se :)

LOVEI LOVEI FROM MEEEE

 
HAHA bild från igår :)





FRIDAY

Heej på er!!

Har just vaknat siter och äter frukost är än hes men är helt frisk annars :) Om vädret fortsäter vara som de är så ska vi hella familjen åka till stranden :) Idag måste jag fortsäta att packa har inte packat något :O Blir skit stressad :O  Men nui ska jag äta klart min frukost så hej :)

 fyren vi var upp i :)

SÅ IRRI

Jag är så jävla förbanad!!!!!! Sitter i soffan och har tappat rösten!! Och är halv förkyld!! De kan man ju inte vara när man ska på träningsläger till italien på lördag!!! Så jävla irri!!!! Så nu måste jag få mig frisk... Någon som har tips om vad man ska göra???

FRUKOST 1302

Heej jag har nästan vackat sitter och driker choklad ur en skit cool mugg som jag köpte på öland :D Idag blir de inte av till kista :( Så jag får göra de imorgon... Ska frächa till mig sen ska jag ner till biblan och se om en bok finns där. Sen blir de att börja pack lite de som går för måste ju8 tvätta alla kläder typ som jag har haft på öland.
Men nu ska jag äta klart min frukost :)



Så är den cool och...



Och med sin lilla hatt är den ur söt och cool :D

Kommentar

Jag har fått en kommentar från en person som jag tänckte svara på :)



SVAR: Jag har många vänner :) Och alla dom är underbara <33 Men jag umgås ju inte med alla lika mycket men jag älskar dom alla lika mycket :) Men jag vet inte vilka mina närmaste vänner är. Men har säker många :) Som t.ex Julia, Ellinor både min kusin och kompis:) Och många fler :)

Hoppas de svaret funkar för dig? :)


LOVE ANGELICA <33


DO YOU SE ME?


Bild från öland.

Heej sitter och slappar efter en hel dag i bilen. Imorgon blir de av till kista köpa lite saker sen blir de till tvättstugan tvätta kläderna från öland så jag kan packa i lite i väskan och jag kommer nog packa också. Ska städa mitt rum inan Italien man vill ju inte komma hem till ett stökigt rum ;P Men nu ska Andreas sita vid datan så ha de skönt :)

LOVE

HEMMA

Heeej!!!!!!!!1 Ja är hemma nu ville bara säga de :) Har haft de bra på öland men har regnat en hel dell. Men kommer hem till sol så de blev lite irri att man inte har haft sån värme på öland. Ska ladda upp bilderna på datan från öland så höres vi senare

Tårarna faller.

Hej! Jag vet att jag inte har bloggat något men har inte kunnat. Har försökt men har inte kommit in pga att jag inte har haft täkning. Men jag har haft de bra på Öland. Vart runt och haft kul. De tråkiga är nog att de har regnat ganska mycket. Men vi har haft fint väder också:) men jag tror att vi åker hem imorgon. Skulle ha åkt idag men Andreas vart sjuk när orkade inte köra. Så de blir imorgon. Kan tyvärr inte ladda upp en bild har försökt men gick inte. Kanske för att jag surfar via mobilen. Just nu regnar de men kanske blir sol senare så man får hoppas på de bästa:) så ni får ha de så bra hörs vi imorgon :D KRAM KRAM

RSS 2.0